KNC stijgt vandaag met 8%: beste plekken om KNC te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

KNC stijgt vandaag met 8%: beste plekken om KNC te kopen

By Daniela Kirova - Kort bericht

KNC, de native token van Kyber Network Crystal v2, wordt momenteel verhandeld voor $2,30 met een 24-uurs handelsvolume van $157,8 miljoen. De token is de afgelopen 24 uur met 7,60% gestegen. Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je KNC kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om KNC nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is KNC?

KNC is het native token van Kyber Network, een hub van liquiditeitsprotocollen die liquiditeit uit verschillende bronnen verzamelt om veilige en directe transacties op elke gedecentraliseerde applicatie (DApp) te bieden.

Het belangrijkste doel van Kyber Network is om DeFi DApps, gedecentraliseerde beurzen (DEX's) en andere gebruikers gemakkelijke toegang te geven tot liquiditeitspools die de beste tarieven bieden.

Alle transacties op Kyber zijn on-chain, wat betekent dat ze eenvoudig kunnen worden geverifieerd met elke Ethereum-blokverkenner. Projecten kunnen bovenop Kyber voortbouwen om gebruik te maken van alle diensten die door het protocol worden aangeboden, zoals de onmiddellijke afwikkeling van tokens, liquiditeitsaggregatie en een aanpasbaar bedrijfsmodel.

Kyber probeert het liquiditeitsprobleem in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) -industrie op te lossen door ontwikkelaars in staat te stellen producten en diensten te bouwen zonder zich zorgen te hoeven maken over liquiditeit voor verschillende behoeften.

Moet ik nu KNC kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd.Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

KNC prijsvoorspelling

Volgens Digital Coin Price zal KNC zijn waarde het komende jaar meer dan verdubbelen tot $5. Crypto Rating is nog meer bullish en voorspelt een maximale prijs van $10,39 aan het einde van 2022.

KNC op social media