Kraken opent wachtlijst voor eigen NFT-marktplaats

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Kraken opent wachtlijst voor eigen NFT-marktplaats

By Benson Toti - Kort bericht

Kraken NFT-marktplaats zal naar verluidt nul netwerkkosten toestaan voor alle NFT-transacties op het platform.

De grote crypto-exchange Kraken heeft aangekondigd dat de wachtlijst voor zijn non-fungible token (NFT) marktplaats open is.

De aankondiging, die dinsdag werd gepubliceerd, komt een paar maanden nadat het in de VS gevestigde cryptobedrijf plannen onthulde om Kraken NFT te lanceren. Dit wordt de NFT-marktplaats van de crypto-exchange die wordt gemarkeerd als een “complete oplossing” voor gebruikers die NFT-collecties willen verkennen, verhandelen en beveiligen.

Geen netwerkkosten voor transacties op het platform

Een van de vele functies waarvan gebruikers zullen profiteren bij het gebruik van het nieuwe NFT-platform, is wat Kraken zegt, “geen gaskosten” voor alle transacties met NFT’s die op het platform worden bewaard.

Als uw NFT eenmaal is bewaard bij Kraken NFT, betaalt u geen blockchain-netwerkkosten voor handelsactiviteiten die plaatsvinden binnen ons platform“, zei het Kraken-team in een blogpost.

Volgens de beurs betalen gebruikers alleen netwerkkosten wanneer ze NFT’s naar of van de markt brengen.

Gebruik contant geld of crypto

Kraken NFT biedt gebruikers toegang tot het kopen en verkopen van NFT’s via contant geld of crypto, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Dit zal volgens het platform gebeuren via een naadloze integratie van het NFT-account met het Kraken-account van een klant.

Op deze manier kunnen aanbiedingen worden weergegeven in fiat-valuta’s zoals onder meer USD, EUR en GBP. Gebruikers hebben ook toegang tot meer dan 120 cryptocurrencies.

Andere functies zijn onder meer ondersteuning voor meerdere blockchains

Kraken NFT zal uiteindelijk verschillende blockchains ondersteunen, maar de eerste lancering zal volgens het team ondersteuning van Ethereum en Solana omvatten.

Naast het ondersteunen van meerdere blockchains zal de markt ook de beveiligingsprotocollen en maatregelen integreren die op het hoofdnetwerk worden toegepast om het NFT-platform te beveiligen.

Ondertussen zullen NFT-makers op het platform profiteren van een beloningssysteem dat hen verzekert van een verlaging van de inkomsten uit secundaire verkopen. Dit werkt via een functie genaamd Creator Earnings.

Kraken NFT Marketplace voegt zich bij een lijst van andere NFT-platforms van grote cryptocurrency-exchanges, waaronder Coinbase, Binance, FTX en KuCoin.

De projecten komen dik en eerst naar voren, aangezien de NFT-ruimte een snelle groei blijft doormaken. De industrie zag in 2021 voor miljarden dollars aan digitale verzamelobjecten worden verhandeld.