KuCoin: financieringsronde van $150 miljoen, waardering $10 miljard

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

KuCoin: financieringsronde van $150 miljoen, waardering $10 miljard

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023
  • KuCoin kondigt een pre-Serie B-financieringsverhoging van $150 miljoen aan.
  • Door de verhoging komt de waardering van de wereldwijde crypto-exchange op $10 miljard.
  • KuCoin zal het geld gebruiken om de volgende generatie van zijn kernhandelssysteem te bouwen.

Toonaangevende wereldwijde crypto-uitwisseling KuCoin kondigde een pre-Serie B-financieringsronde van $150 miljoen aan, waarmee het wordt gewaardeerd op $10 miljard. Jump Crypto leidde de ronde en investeringsfondsen zoals Circle Ventures, IDG Capital en Matrix Partners namen deel.

Aanwezigheid uitbreiden in Web3

Door de instroom van kapitaal kan de uitwisseling verder gaan dan gecentraliseerde handelsdiensten en haar aanwezigheid in Web 3.0 vergroten, inclusief GameFi, crypto-wallets, DeFi en NFT-platforms.

Dit zal mogelijk zijn via KuCoin Ventures en andere investeringsarmen. De KuCoin-gemeenschap heeft een openbare keten gebouwd, KCC, waarop veel middelen zullen worden ingezet om een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren.

Het geavanceerde handelssysteem KuCoin en meer

Een van de toepassingen van de nieuwe fondsen is het bouwen van de volgende generatie van het kernhandelssysteem van de beurs. De verwachting is dat de prestaties daarna vertienvoudigen.

De fondsen zullen ook de wereldwijde regelgevingsinspanningen van KuCoin ondersteunen en de beveiligings- en risicobeheersystemen verbeteren om het platform veiliger en toegankelijker te maken.

Johnny Lyu, de CEO van KuCoin, liet weten:

“Het vertrouwen van prominente investeerders, waaronder Jump Crypto en Circle Ventures, bevestigt onze visie dat op een dag iedereen met crypto zal zijn. KuCoin is gebouwd voor alle soorten investeerders en we geloven dat deze nieuwe investeerders en partners zullen bijdragen om KuCoin synoniem te maken met een betrouwbare en betrouwbare toegangspoort tot crypto-ruimte.”

Tak Fujishima, hoofd van Azië, Jump Crypto, verklaarde:

“KuCoin biedt een uitgebreid platform van cryptodiensten aan een wereldwijd publiek, wat een van de vele redenen is waarom we er trots op zijn deze ronde te leiden. We zijn verheugd het bedrijf te ondersteunen terwijl het blijft groeien en zijn aanbod in futures en margehandel, leningen, staking en passieve opbrengstgeneratie uit te breiden om de groei van Web 3.0 en de cryptomarkten te ondersteunen.”

KuCoin is momenteel de vijfde grootste crypto-exchange op de markt volgens CoinMarketCap-gegevens. Het verzekerde zich in november 2018 van $20 miljoen in Round A-financiering.