KuCoin lanceert Creators Fund ter waarde van $100 miljoen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

KuCoin lanceert Creators Fund ter waarde van $100 miljoen

By Daniela Kirova - Kort bericht

Toonaangevende crypto-uitwisseling KuCoin’s venture capital-tak KuCoin Ventures en KuCoin NFT Marketplace-Windvane hebben een “Creators Fund” ter waarde van $100 miljoen gelanceerd, vernam Coin Journal uit een persbericht.

Het fonds zal NFT-projecten in hun vroege stadia ondersteunen op gebieden als kunst, sport, beroemdheden, Aziatische cultuur en meer. 99 uitstekende NFT-makers zullen worden uitgenodigd om de groei van Web3 te versnellen door lid te worden van de Windvane NFT-marktplaats.

Windvane biedt NFT-munten, handel en meer

De gedecentraliseerde NFT-marktplaats van KuCoin biedt NFT-munten, opslag, handel, beheer en vele andere diensten. Het wil een uitgebreid platform zijn dat compatibel is met reguliere NFT-blockchains zoals ETH, BSC en FLOW.

Jonge kunstenaars en makers helpen

Het “Creators Fund” zal jonge artiesten helpen hun talenten publiekelijk te laten zien en een veel vrijere, meer gelijke en meer democratische gedecentraliseerde NFT-markt op te bouwen. Het zal ook innovatieve technologie bieden om de ontwikkeling van NFT-ruimte te vergemakkelijken en te helpen bij het bouwen van een divers Web 3-rijk.

Windvane zal INO’s (Initial NFT Offering) ondersteunen via het verbazingwekkende verkeer van KuCoin en hulp van KOL’s en belangrijke hubs.

Johnny Lyu, de CEO van KuCoin, merkte op:

“In het huidige stadium van KuCoin’s uitgebreide en diepgaande uitbreiding van de Web 3.0- en NFT-velden en het verdiepen van het KuCoin-ecosysteem, zal de lancering van een ‘Creators Fund’ van $ 100 miljoen ongetwijfeld een sterke impuls geven aan ons ontwikkelingsproces. Het ‘Creators Fund’ van $100 miljoen zal NFT-makers en -projecten ondersteunen, die de metaverse infrastructuur verder zullen consolideren. We zijn verheugd over de snelle ontwikkeling van NFT’s en hun integratie met sport, cultuur, games, beroemdheden en meer. KuCoin NFT Marketplace – Windvane wil een brug slaan tussen Web 2.0 en Web 3.0 door meer makers te ondersteunen bij het lanceren van hun NFT’s of projecten en het creëren van een meer geïntegreerde NFT-wereld met een lagere toegangsdrempel voor gebruikers.”

Justin Chou, KuCoin Ventures’ Chief Investment Officer, voegde toe:

“KuCoin NFT Marketplace – Windvane is een opkomende marktplaats. Met zijn missie waarbij de gebruiker centraal staat en de gemeenschap aanstuurt, zal Windvane Web 3.0-makers wereldwijd ondersteunen om een revolutie teweeg te brengen in de NFT-industrie. We zijn verheugd om samen te werken met Windvane om het ‘Creators Fund’ van $100 miljoen te lanceren, waarvan we denken dat dit ten goede zou komen aan gebruikers, makers, gemeenschappen en projectoprichters in de Web 3.0-wereld.”