KuCoin-rapport: 44% Duitsers wil in cryptocurrencies investeren

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

KuCoin-rapport: 44% Duitsers wil in cryptocurrencies investeren

By Hassan Maishera - Kort bericht

Een nieuw rapport van KuCoin heeft aangetoond dat bijna de helft van de Duitsers gemotiveerd is om in cryptocurrencies te investeren.

Toonaangevende cryptocurrency-exchange KuCoin heeft zijn Into The Cryptoverse 2022 Germany Report gepubliceerd. Het rapport onthulde enkele interessante gegevens over de groei van cryptocurrencies in Duitsland.

Volgens het rapport is 44% van de Duitsers geïnteresseerd in het investeren in cryptocurrencies. Hun primaire motivatie komt voort uit de wens om deel uit te maken van de toekomst van Finance.

Het rapport voegde eraan toe dat 16% van de Duitse bevolking tussen 18 en 60 crypto-investeerders zijn die cryptocurrencies bezitten of in de afgelopen zes maanden cryptocurrencies hebben verhandeld.

Verder is 41% van de bovengenoemde crypto-investeerders van plan om het aandeel van hun investeringen in cryptocurrencies in de tweede helft van het jaar te vergroten. Nog eens 13% van de Duitsers is crypto-nieuwsgierig en van plan om de komende zes maanden in cryptocurrencies te investeren. Slechts 23% van de crypto-nieuwsgierigen verklaarde echter dat ze zeer waarschijnlijk in cryptocurrencies zullen investeren, terwijl de rest aarzelend blijft, voegde KuCoin eraan toe.

De pandemie heeft bijgedragen aan de snelle acceptatie van cryptocurrencies, en dit bleek uit het rapport. 17% van de crypto-investeerders in Duitsland heeft meer dan twee jaar ervaring met het verhandelen van cryptocurrencies.

De stijgende inflatie in verschillende delen van de wereld blijft mensen echter ertoe aanzetten de cryptocurrency-ruimte te betreden. . 45% van de beleggers is de afgelopen zes maanden begonnen met handelen in cryptocurrencies, terwijl nog eens 18% in het afgelopen jaar is begonnen met handelen.

De cryptocurrency-ruimte heeft verschillende initiatieven gelanceerd om meer vrouwen naar de door mannen gedomineerde markt te trekken. In Duitsland is 69% van de crypto-investeerders mannen, terwijl vrouwen 53% van de crypto nieuwsgierigen uitmaken.

Het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem is een van de snelstgroeiende gebieden in de cryptocurrency-ruimte. Ze bieden alternatieve financiële diensten aan investeerders, wat veel mensen naar de industrie heeft getrokken.

In Duitsland willen beleggers gemiddeld 24% van hun handelsvolume aan stakingen besteden om een stabiel inkomen te verdienen met rendementen die hoger zijn dan die van bankspaarrekeningen.

Ten slotte is 31% van de crypto-nieuwsgierige beleggers van plan om hun reis in de industrie te beginnen vanuit crypto-leningen. De gegevens wijzen op een toenemende interesse in DeFi-diensten in Duitsland.