Kunst kopen met bitcoins: Jetsetart Gallery accepteert cryptocurrency

Jetsertart Gallery: kunt van Raymond Hoogendorp

Jetsetart Gallery accepteert cryptocurrency als betaalmiddel.

Jetsertart Gallery: kunt van Raymond Hoogendorp

Betalen met bitcoins of andere cryptocurrencies wordt op steeds meer plekken mogelijk, wat de cryptocurrency economie ten goede komt. Nederlandse bedrijven Thuisbezorgd al langere tijd bitcoin als betaalmiddel, maar vanaf nu is het zelfs mogelijk om schilderijen of kunst te kopen met bitcoins.

De Amsterdamse kunstgallerij Jetsetart Gallery aan de prinsengracht 540 in Amsterdam accepteert tegenwoordig namelijk cryptocurrency als betaalmiddel. Jetset Art is een moderne kunstgallerij welke bekend al meer dan 10 jaar bekend staat om de hoge standaard van exclusieve kunstwerken. De schilderijen en sculpturen vallen op vanwege hun levendige kleuren en de energieke manier waarop er is omgegaan met artistieke materialen.

Jetsetart Gallery vertegenwoordigt (werken van) de international bekende Nederlandse kunstenaren waaronder Raymond Hoogendorp.

Alle kunstwerken in de gallerij kunnen gekocht worden met bitcoins, maar naast bitcoin accepteert Jetset Art ook de meeste andere cryptocurrencies: Ethereum, NEO en zelfs minder bekende cryptomunten zoals ICON (ICX) en AsiaCoin (AC) worden geaccepteerd.

Op dit moment kunt bijvoorbeeld het moderne schilderij “Colourful Oilpumping 200 x 400 cm” van Raymond Hoogendorp (1973) voor omgerekend 12.000 euro met bitcoins kopen, wat op het moment van schrijven iets meer dan 1 BTC is:

Een kleiner werk van deze kunstenaar is te koop voor 50.000.000 Satoshi (0.5 BTC), terwijl een zeefdruk van Flub te koop is voor 200 euro in cryptocurrency. Tevens is het mogelijk om in opdracht een schilderij op maat te laten maken.

Een bitcoin of altcoin betaling kan ter plekke gemaakt worden: de verkoper ontvangt direct de cryptocurrency in zijn wallet, waarna de verkoop rond is en het kunstwerk bij de koper thuis kan worden bezorgd. Uiteraard kunnen kopers hun kunstwerk ook zelf direct mee nemen van de kunstenaar: Jetsetarts zorgt dan voor de verpakking hiervan.

Contactgegevens

Jetsetart Gallery Amsterdam
Prinsengracht 540
1017KK Amsterdam

Emailadres: [email protected]
Website: www.jetsetart.com

Risicowaarschuwing: investeren in digitale valuta, aandelen en andere effecten, grondstoffen, valuta’s en andere afgeleide beleggingsproducten (bijv. contracts for difference (“CFD’s) is speculatief en gaat gepaard met een hoog risiconiveau. Elke investering is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen door leverage. U moet overwegen of u begrijpt hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het verhandelen van cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevingskader. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Alle gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Uw kapitaal is in gevaar.

Bij het handelen in aandelen loopt uw kapitaal risico.

Prestaties uit het verleden zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. De prijzen kunnen zowel dalen als stijgen, prijzen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u investeert, geheel of gedeeltelijk verliezen. Investeren is niet voor iedereen geschikt. Zorg ervoor dat u de risico’s en legaliteit volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, zoek dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website biedt geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Sommige links zijn partnerlinks. Lees voor meer informatie onze volledige risicowaarschuwing en disclaimer.