Lancering Maple Finance op Solana: $45 miljoen voor groei ecosysteem

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Lancering Maple Finance op Solana: $45 miljoen voor groei ecosysteem

By Benson Toti - Kort bericht

Maple Solana is van plan zijn fondsenpool tegen eind 2022 uit te breiden tot $300 miljoen en tot $1 miljard aan leningen zonder onderpand aan te bieden.

Maple Finance, een gedecentraliseerde markt voor bedrijfsschulden voor institutionele kredietnemers, heeft zijn toegang tot de Solana uitgebreid omdat het de financiering van projecten die op de blockchain van slimme contracten zijn gebouwd, mogelijk moet maken.

De marktplaats, ook beschikbaar op Ethereum, is het eerste kapitaalplatform met meerdere ketens. Het is ook de baanbrekende, institutioneel gerichte leningen zonder onderpand voor projecten in het Solana-ecosysteem.

Het ecosysteem van Solana opschalen

Volgens Maple Solana begint het project met een pool van $45 miljoen voor leningen zonder onderpand. Het team zal dan proberen dit in de komende acht maanden te laten groeien om het tegen het einde van het jaar op $300 miljoen te brengen.

Quinn Barry, het hoofd van Maple Solana, zei dat het hun doel is om het ecosysteem van Solana te helpen opschalen via on-chain kapitaalmarktinfrastructuur.

In de komende drie maanden verwachten we meer dan $300 miljoen aan liquiditeit naar Solana te brengen. We zullen binnenkort een andere kredietexpert op het platform verwelkomen en meer details delen over hoe liquiditeitsprotocollen de infrastructuur van Maple al gebruiken als een lanceerplatform voor Solana,” voegde hij eraan toe.

Sid Powell, de CEO en mede-oprichter van Maple Finance, merkte op:

Het bouwen van de eerste multi-chain kapitaalmarktoplossing heeft en zal blijvend aantrekken van kredietverstrekkers en kredietnemers van hoge kwaliteit, het creëren van ongekende groeimogelijkheden voor innovators die voortbouwen op Solana, en zal de hele sector in staat stellen te gedijen.”

Maple Solana richt zich op het verstrekken van leningen ter waarde van $1 miljard, zei het crypto-kapitaalnetwerk dat ook de service op Ethereum levert in een aankondiging. Er zijn ook plannen om SYRUP te lanceren, een governance-token dat dezelfde functionaliteit zal bieden als het op Ethereum gebaseerde MPL-token.

X-Margin is de eerste poolafgevaardigde

Als onderdeel van de mijlpaal in de richting van het transformeren van kapitaalmarkten via technologie in het Solana-ecosysteem, heeft Maple Solana de corporatie van datagedreven geldschieter X-Margin veiliggesteld.

Het bedrijf zal de eerste poolafgevaardigde zijn, waarbij zijn kredietverleningsactiviteiten enorme deposito’s hebben aangetrokken van drie grote partners. Circle, leverancier van financiële diensten en betalingstechnologie, stortte $10 miljoen, terwijl beheerder van digitale activa Coinshares $20 miljoen toevoegde.

X-Margin ontving ook $10 miljoen van Solana-inwoners en staat open voor stortingen tot $5 miljoen in USDC om de initiële pool van $45 miljoen te maken.

Lenen aan crypto blue-chips

Het X-Margin-team zal gebruik maken van zijn privacybeschermende kredietinfrastructuur en acceptatie-expertise naast Maple’s on-chain kredietfaciliteit om krediet te bieden aan enkele van de grootste leners in de crypto-ruimte.

Darshan Vaidya, de CEO van X-Margin zei:

De multi-chain-infrastructuur van Maple blijft het voortouw nemen voor institutionele kredietinfrastructuur in crypto. Het privacybeschermende kredietplatform van X-Margin is hier een natuurlijke oplossing voor en helpt een meer datagestuurde en transparante kredietmarkt in DeFi en CeFi op te schalen.”

Leners moeten zich houden aan Know Your Customer (KYC) en Anti Money Laundering (AML). Dit maakt deel uit van de naleving van de regelgeving en om ervoor te zorgen dat leningen worden verstrekt aan gerenommeerde projecten.