HomeLancering van een nieuwe door EOS aangedreven uitwisseling op komst. Waar EOS te kopen

Lancering van een nieuwe door EOS aangedreven uitwisseling op komst. Waar EOS te kopen

De prijs van EOS is in de laatste twee weken met 94% gestegen

EOS heeft de afgelopen 24 uur een handelsvolume van 8,8 miljard dollar gezien. Handelaren kopen de munt in afwachting van de aanstaande release van Bullish, de door EOS aangedreven crypto uitwisseling die door Block.one wordt uitgebracht.

De Bullish uitwisseling wordt ondersteund door een aantal prominente miljardairs, waaronder Peter Theil, Alan Howard en Louis Bacon. De drie mannen staan erom bekend dat ze zeer succesvolle zakelijke ondernemingen hebben ontwikkeld. Theil maakte bijvoorbeeld samen met Elon Musk van PayPal het succes dat we vandaag kennen.

Om de prijs van EOS even in perspectief te plaatsen: de munt is de afgelopen 30 dagen ook met 54% gestegen.

EOS heeft een breed aanbod aan tools en bronnen voor ontwikkelaars, waardoor bedrijven blockchain infrastructuren kunnen gebruiken die afhankelijk van hun behoeften openbaar, privé, geautoriseerd of ongeautoriseerd zijn. Bovendien bieden ze de nieuwste beveiliging met verificatie en end-to-end-authenticatiemaatregelen voor ultieme bescherming van jouw gegevens met de nadruk op beveiliging en compliance.

Waar kan ik EOS kopen?

Coin Kong

Om EOS op Coin Kong te kopen, moeten gebruikers zich registreren en hun account verifiëren. Coin Kong verbindt klanten met de beste kwaliteit brokers die in een land beschikbaar zijn, en geeft automatisch aan welke de laagste commissies rekenen. Bij Coin Kong vind je alle belangrijke crypto, van Bitcoin tot Ethereum, honderden altcoins en nieuwere ICO’s. Het is een favoriet voor handelaren die hun portfolio willen uitbreiden en toegang willen tot de beste munten op de markt. Houd er rekening mee dat dit platform alleen beschikbaar is voor niet-Amerikaanse klanten.

Meld je hier aan

eToro

Door je bij eToro aan te melden, kun je EOS kopen, verkopen en verhandelen met behulp van allerlei beschikbare handelsproducten van het platform. Daarnaast kun je op het platform andere EOS handelaren volgen om hun strategie te kopiëren. eToro biedt ook veel aandelen en andere crypto, dus als je overweegt te gaan handelen en op zoek bent naar een goeie plek om te beginnen, is eToro zeker de moeite waard.

Meld je hier aan

Wat is EOS?

EOSIO is een blockchain platform dat is ontworpen voor het bouwen van gedecentraliseerde apps (Dapps). De EOS munt is de cryptovaluta die het netwerk aandrijft.

De snelle, flexibele en schaalbare EOS blockchain werd in 2018 gelanceerd door Block.one, een bedrijf voor blockchain software.

Er lopen inmiddels al minstens 400 apps op EOSIO, waaronder de gedecentraliseerde identiteitsoplossing OmniOne, gamedistributieplatform Ultra en Chainflux, dat supply chains traceert en compliance-oplossingen biedt.

Waarin verschilt EOS van Ethereum?

EOS heeft enkele overeenkomsten met Ethereum, zoals de functie van smart contracts en de mogelijkheid om Dapps te bouwen. Het verschilt echter in het feit dat EOS een gedelegeerd Proof of Stake (dPoS) consensusmechanisme gebruikt, terwijl Ethereum nog steeds een Proof of Work (PoW) mechanisme gebruikt.

De oprichters van EOS ontwikkelden het consensusmechanisme van de munt om de problemen met PoW en PoS systemen op te lossen. Het doel van het project is dat EOS gebruiksvriendelijker is voor programmeurs dan Ethereum en andere blockchains. Daarom biedt EOS uitgebreide tools, training en certificering om ontwikkelaars te helpen snel en succesvol apps te bouwen.

Tags:
EOS