Lancering van een nieuwe door EOS aangedreven uitwisseling op komst. Waar EOS te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Lancering van een nieuwe door EOS aangedreven uitwisseling op komst. Waar EOS te kopen

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Een stapel EOS munten

De prijs van EOS is in de laatste twee weken met 94% gestegen

EOS heeft de afgelopen 24 uur een handelsvolume van 8,8 miljard dollar gezien. Handelaren kopen de munt in afwachting van de aanstaande release van Bullish, de door EOS aangedreven crypto uitwisseling die door Block.one wordt uitgebracht.

De Bullish uitwisseling wordt ondersteund door een aantal prominente miljardairs, waaronder Peter Theil, Alan Howard en Louis Bacon. De drie mannen staan erom bekend dat ze zeer succesvolle zakelijke ondernemingen hebben ontwikkeld. Theil maakte bijvoorbeeld samen met Elon Musk van PayPal het succes dat we vandaag kennen.

Om de prijs van EOS even in perspectief te plaatsen: de munt is de afgelopen 30 dagen ook met 54% gestegen.

EOS heeft een breed aanbod aan tools en bronnen voor ontwikkelaars, waardoor bedrijven blockchain infrastructuren kunnen gebruiken die afhankelijk van hun behoeften openbaar, privé, geautoriseerd of ongeautoriseerd zijn. Bovendien bieden ze de nieuwste beveiliging met verificatie en end-to-end-authenticatiemaatregelen voor ultieme bescherming van jouw gegevens met de nadruk op beveiliging en compliance.

Waar kan ik EOS kopen?

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is EOS?

EOSIO is een blockchain platform dat is ontworpen voor het bouwen van gedecentraliseerde apps (Dapps). De EOS munt is de cryptovaluta die het netwerk aandrijft.

De snelle, flexibele en schaalbare EOS blockchain werd in 2018 gelanceerd door Block.one, een bedrijf voor blockchain software.

Er lopen inmiddels al minstens 400 apps op EOSIO, waaronder de gedecentraliseerde identiteitsoplossing OmniOne, gamedistributieplatform Ultra en Chainflux, dat supply chains traceert en compliance-oplossingen biedt.

Waarin verschilt EOS van Ethereum?

EOS heeft enkele overeenkomsten met Ethereum, zoals de functie van smart contracts en de mogelijkheid om Dapps te bouwen. Het verschilt echter in het feit dat EOS een gedelegeerd Proof of Stake (dPoS) consensusmechanisme gebruikt, terwijl Ethereum nog steeds een Proof of Work (PoW) mechanisme gebruikt.

De oprichters van EOS ontwikkelden het consensusmechanisme van de munt om de problemen met PoW en PoS systemen op te lossen. Het doel van het project is dat EOS gebruiksvriendelijker is voor programmeurs dan Ethereum en andere blockchains. Daarom biedt EOS uitgebreide tools, training en certificering om ontwikkelaars te helpen snel en succesvol apps te bouwen.