Ledger aanbieding: 21% korting tijdens Black Friday weekend

Ledger Nano S 21% korting 2017

Deze Ledger kortingscode is helaas verlopen. We updaten de pagina bij een nieuwe aanbieding.

Ledger Nano S kopen met korting

Van 24 tot en met 27 november 2017 kunt u profiteren van een extra aantrekkelijke prijs voor de meest populaire hardware wallet van Ledger. Tijdens het zogeheten Black Friday weekend kunt u namelijk de Ledger Nano S kopen met 21% korting.

Van alle verschillende bitcoin- en altcoin hardware wallets op te markt, is de Nano S hardware wallet van Ledger momenteel een van de meest populaire. Niet gek overigens: de Ledger Nano S biedt namelijk ondersteuning voor een divers aantal cryptocurrencies. Zo ondersteunt de Nano S (net als de Ledger Blue) onder andere Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stratis, NEO, Ark, Dash en Vertcoin.

Hoewel de meeste hedendaagse cryptocurrency investeerders – waaronder u misschien – zich wellicht niet zo snel druk zullen maken om 20 euro winst of verlies, is en blijft korting toch een magisch woord waar iedere Nederlander vrolijk van wordt. Daarom stelt Cryptostart u graag op de hoogte van de volgende aanbieding:

Ledger Nano S aanbieding (black friday 2017)

Hoewel Black Friday ook steeds meer door Nederlandse bedrijven wordt gebruikt om allerlei producten en diensten te verkopen met een leuke korting, gaan buitenlandse bedrijven hier vaak toch nog net wat verder in. Zo ook Ledger: deze hardware wallet fabrikant van Black Friday (24 november 2017) tot en met Cyber Monday (27 november) een stevige 21% korting op de Ledger Nano S hardware wallet.

De actie is van toepassing op iedere Ledger Nano S bestelling, de hoeveelheid maakt niet uit. Helaas is de nieuwe Ledger Blue uitgesloten van de actie: een Ledger Blue kortingscode / actie is momenteel geen sprake van.

U kunt de Ledger Nano S kopen met korting van 24 t/m 27 november op de website van Ledger. Normaal gesproken bedraagt de Ledger Nano S prijs €69,- exclusief verzendkosten. Tijdens het Black Friday weekend bij Ledger zal dankzij de 21% korting de prijs per Nano S hardware wallet op €54,51. Hoewel iDeal betaling niet mogelijk is, zijn er verschillende betaalmethoden: Bitcoin, VISA / Mastercard of met PayPal.

Risicowaarschuwing: investeren in digitale valuta, aandelen en andere effecten, grondstoffen, valuta’s en andere afgeleide beleggingsproducten (bijv. contracts for difference (“CFD’s) is speculatief en gaat gepaard met een hoog risiconiveau. Elke investering is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen door leverage. U moet overwegen of u begrijpt hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het verhandelen van cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevingskader. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Alle gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Uw kapitaal is in gevaar.

Bij het handelen in aandelen loopt uw kapitaal risico.

Prestaties uit het verleden zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. De prijzen kunnen zowel dalen als stijgen, prijzen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u investeert, geheel of gedeeltelijk verliezen. Investeren is niet voor iedereen geschikt. Zorg ervoor dat u de risico’s en legaliteit volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, zoek dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website biedt geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Sommige links zijn partnerlinks. Lees voor meer informatie onze volledige risicowaarschuwing en disclaimer.