LimeWire sluit grote deal met Universal Music Group voor muziek NFT’s

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

LimeWire sluit grote deal met Universal Music Group voor muziek NFT’s

By Benson Toti - Kort bericht

LimeWire, de nieuwe NFT-marktplaats die voortkwam uit de stopgezette populaire muziek-app van de vroege jaren 2000, heeft een enorme deal gescoord met Universal Music Group (UMG).

De samenwerking met UMG, een wereldleider in de bloeiende muziek- en entertainmentsector, draagt bij aan de gestage terugkeer van LimeWire in de schijnwerpers.

Volgens een persbericht dat dinsdag werd vrijgegeven, stelt de deal met Universal Music het bedrijf in staat zijn digitale verzamelobjectenmarkt aan verschillende iconische platenlabels en gerespecteerde artiesten aan te bieden.

UMG: licenties voor artiesten op LimeWire’s NFT-marktplaats

Labels die gebruik kunnen maken van de LimeWire NFT-markt om de betrokkenheid van fans te vergroten via digitale muziek-NFT’s en een Web3-ervaring, zijn onder meer Interscope Records, Virgin Music, Republic Records, Def Jam Recordings, EMI, Capitol Records en Motown Records.

Paul en Julian Zehetmayr, co-CEO’s van LimeWire, gaven commentaar op de samenwerking en zeiden dat de samenwerking een “echte demonstratie was van het tempo waarin de muziekindustrie Web3 omarmt.”

We zijn verheugd om het LimeWire NFT-ecosysteem open te stellen voor artiesten en fans van Universal Music Group en kunnen niet wachten om de eerste creatieve projecten op de markt te zien lanceren,” voegde ze eraan toe.

In de toekomst zal het partnerschap toegang geven tot de licenties die de marktplaats nodig heeft om samen te werken met artiesten die zijn aangemeld bij UMG, waarbij de samenwerking zich vertaalt naar originele, op muziek gebaseerde NFT-projecten.

De NFT-ruimte blijft groeien naarmate reguliere spelers, waaronder overheden, de technologie omarmen waarmee digitale items op de blockchain kunnen worden gemaakt en beveiligd.

Mogelijkheden voor het genereren van inkomsten betekenen dat de branche perfect geschikt is voor artiesten en anderen die hun inkomstenstromen willen vernieuwen. LimeWire zal dat aan de UMG-artiesten leveren.