Lionel Messi onthult NFT collectie op de Ethernity Chain

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Lionel Messi onthult NFT collectie op de Ethernity Chain

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Messi’s fans van over de hele wereld krijgen zo de kans om via het ‘Messiverse’ project van Ethernity in deze collectie te investeren

De voetbal superster Lionel Messi heeft zich bij het non-fungible token universum aangesloten door zijn allereerste NFT collectie te onthullen. De legende van Barcelona en het nationale team van Argentinië maakt via een samenwerking met Ethernity zijn debuut, een blockchain platform dat een toegang tot limited edition en officieel gelicentieerde NFT’s biedt.

De NFT’s zijn door Bosslogic ontworpen, een Australische topkunstenaar die eerder met Marvel aan hun megahit Avengers franchise heeft samengewerkt.

“Ik ben er al een poosje mee bezig, en ben zeer vereerd om met Ethernity Chain en Messi aan zijn eerste officiële drop te werken”, zei de kunstenaar.

De collectie zal zich volgens de Australische kunstenaar op de voetbal superster richten en de prestaties plus de beste momenten van Messi showen, evenals de toekomstige prestaties. Bosslogic heeft drie geweldige Messi NFT verzamelobjecten gecreëerd.

‘Man from the Future’ is de eerste van de drie NFT’s. Het bevat een iconische Messi in een AI bionische vorm en stelt de voetbalster voor die in een cyber voetbalcompetitie speelt.

‘Worth the Weight’ is het tweede verzamelobject dat aangeboden wordt en waarin Messi als Atlas afgebeeld wordt, een bekend Grieks mythologisch figuur die onze planeet naar verluidt letterlijk op zijn schouders heeft gehouden. Volgens de maker van de NFT vertegenwoordigt deze afbeelding de capaciteiten van Messi, waardoor hij zijn teams door de jaren heen tot ongekende overwinningen heeft geïnspireerd.

Het laatste kunststuk dat in de komende verkoop aangeboden wordt is ‘The King Piece’ NFT. Hier zien we Messi als de ‘koning van het speelveld’, degene die keer op keer vastberaden matches voor zijn doelen heeft gewonnen. Het toont alsmede hoe de Argentijn een Ballon d'Or trofee ophaalt, één van het recordaantal van zes die hij in zijn schitterende carrière gewonnen heeft en waardoor hij ook vaak als de beste aller tijden beschouwt wordt.

De drie NFT’s worden op 20 augustus 2021 op de Ethernity website op de markt gebracht, plus er zal daarnaast een vierde NFT tegen het einde van de maand uitgebracht wordt.

De non-fungible tokens hebben sinds vorig jaar een enorme toename aan belangstelling gezien, waarbij er met groot succes diverse grote aanbiedingen van beroemdheden, de reguliere media en iconische kunst op de markt kwamen.

De Canadese e-commerce gigant Shopify heeft onlangs aangekondigd dat handelaren nu NFT’s op hun platform kunnen verkopen, wat een actie is die nog meer interesse in deze sector op zou kunnen wekken.