LiteBit registraties open vanaf 22 januari

LiteBit opent registratie voor nieuwe klanten.

Cryptocurrency kopen met iDeal weer mogelijk (en makkelijk) voor iedereen.

Litebit Logo (500x200)Vanwege de grote vraag naar cryptocurrencies is het de afgelopen weken lastig geweest om cryptocurrency te kopen met iDeal, of überhaupt om ergens cryptocurrency te kopen. Vanaf vandaag is dat probleem gelukkig verholpen, want vanaf vandaag kunnen nieuwe klanten weer een account aanmaken bij LiteBit!

LiteBit is een van de meest bekende Nederlandse crypto exchanges. Op deze website kunt u meer dan 50 verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen. Op dit gebruiksvriendelijke platform kunt u niet alleen crypto kopen met iDeal; u kunt voor de meeste digitale valuta’s bovendien gebruik maken van een cryptocurrency wallet van Litebit.

Maak direct een account aan bij LiteBit om te beginnen met handelen in cryptocurrency, of lees eerst onze kopen? Zo werkt het!:

Risicowaarschuwing: investeren in digitale valuta, aandelen en andere effecten, grondstoffen, valuta’s en andere afgeleide beleggingsproducten (bijv. contracts for difference (“CFD’s) is speculatief en gaat gepaard met een hoog risiconiveau. Elke investering is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen door leverage. U moet overwegen of u begrijpt hoe een investering werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het verhandelen van cryptocurrencies staat niet onder toezicht van een EU-regelgevingskader. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Alle gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Uw kapitaal is in gevaar.

Bij het handelen in aandelen loopt uw kapitaal risico.

Prestaties uit het verleden zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelshistorie is minder dan 5 jaar oud, tenzij anders vermeld en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. De prijzen kunnen zowel dalen als stijgen, prijzen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u investeert, geheel of gedeeltelijk verliezen. Investeren is niet voor iedereen geschikt. Zorg ervoor dat u de risico’s en legaliteit volledig begrijpt. Als u niet zeker bent, zoek dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website biedt geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Sommige links zijn partnerlinks. Lees voor meer informatie onze volledige risicowaarschuwing en disclaimer.