London Stock Exchange Group verwerft TORA voor $325 miljoen in streven naar digitale activa

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

London Stock Exchange Group verwerft TORA voor $325 miljoen in streven naar digitale activa

By Charles Thuo - Kort bericht

London Stock Exchange Group (LSEG) heeft een deal gesloten om een Amerikaanse cloudgebaseerde technologieprovider TORA te kopen voor 325 miljoen dollar. Het belangrijkste doel van het verwerven van TORA is om digitale activa toe te voegen aan de LSEG-handel.

De ontwikkeling vindt plaats tegen de achtergrond van een toegenomen belangstelling voor cryptocurrencies over de hele wereld. LSEG zei dat de overname van TORA hen zal helpen bij het uitbreiden van haar bank- en handelsactiviteiten over de hele wereld.

TORA

In een notendop: TORA stelt klanten in staat om meerdere activaklassen te verhandelen, waaronder digitale activa, aandelen en vastrentende waarden op de wereldmarkten en vooral in Azië en Noord-Amerika. TORA heeft kantoren in Hong Kong, Singapore, Tokio en New York.

Daarom biedt TORA LSEG de mogelijkheid om mondiger te worden op de Noord-Amerikaanse en Aziatische markten.

LSEG hoofd van Trading & Banking Solutions zei:

"Door TORA over te nemen, kan LSEG kritieke 'at trade'-mogelijkheden leveren aan de inkoopkant."

Grote financiële instellingen die azen op digitale activa

LSEG-beweging is de nieuwste in de groeiende trend van grote financiële instellingen die vissen op digitale activa en gaan voor partnerschappen met digitale bedrijven.

In 2019 kocht de LSEG een belang in Nivaura, een in Londen gevestigd digitaal platform achter 's werelds eerste geautomatiseerde uitgifte van in cryptovaluta luidende obligaties.

Aan de andere kant werkte kinetische investeringsfirma in 2018 ook samen met TORA om een crypto-handelsplatform genaamd Caspian te lanceren om een enkele interface te bieden voor alle grote crypto-uitwisselingen.

TORA's Chief Executive Robert Dykes zei dat zijn samenwerking met LSEG een "krachtige toolkit" zou bieden door TORA's handelsoplossingen samen te brengen met de analyse- en dataproducten van LSEG.