LUNA is grootste winnaar in top 10: waar koop je LUNA

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

LUNA is grootste winnaar in top 10: waar koop je LUNA

By Daniela Kirova - Kort bericht

LUNA heeft deze week een opvallende prestatie neergezet. Het steeg vandaag nog eens met 21%, wat de wekelijkse stijging op iets minder dan 80% brengt. LUNA stijgt met nieuws over een FTX-notering, gepland voor vandaag.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je LUNA kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel. 

Beste plekken om LUNA nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is LUNA?

LUNA is het native token van Terra, een blockchain-protocol dat fiat-gekoppelde stablecoins gebruikt om prijsstabiele wereldwijde betalingssystemen aan te drijven. Het beschouwt zichzelf als een combinatie van prijsstabiliteit en brede acceptatie van fiat-valuta's met de censuurweerstand van Bitcoin (BTC).

Tegen de achtergrond van wereldwijde conflicten hebben investeerders Terra gezien als een oase van stabiliteit. LUNA wordt gebruikt om de prijs van de stablecoins van het protocol te stabiliseren. Terra probeert zich te onderscheiden door middel van fiat-gekoppelde stablecoins.

Het houdt zijn een-op-een-koppeling via een algoritme dat het aanbod van stabiele munten automatisch aanpast op basis van de vraag. Het doet dit door LUNA-houders te stimuleren om LUNA en stablecoins tegen winstgevende wisselkoersen te ruilen om het aanbod van stablecoin uit te breiden of te verkleinen om aan de vraag te voldoen.

Moet ik nu LUNA kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

LUNA prijsvoorspelling

Wallet Investor verwacht een stijging op lange termijn en voorspelt dat 1 LUNA in maart 2027 zal worden verhandeld voor $478. Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer 434% opleveren. Als je nu $100 in LUNA stopt, zou je in 2027 $534 kunnen hebben.

LUNA op social media