LUNA stijgt nu UST BUSD overtreft in marktkapitalisatie

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

LUNA stijgt nu UST BUSD overtreft in marktkapitalisatie

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Terra’s UST stablecoin heeft Binance USD (BUSD) overtroffen en is de op twee na grootste stablecoin qua marktkapitalisatie.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur goed gepresteerd. Na een slechte start van de week, zag de bredere markt zijn waarde de afgelopen uren met meer dan 4% stijgen.

De uitstekende prestaties zorgen ervoor dat de bredere marktkapitalisatie van cryptocurrency zich opnieuw richting $1,9 biljoen stijgt. Bitcoin handelt boven $40k na gisteren te zijn gedaald naar het ondersteuningsniveau van $37k.

Ether handelt ook weer boven $3.000, nadat het eerder deze week kort was gedaald tot $2.800. LUNA, het oorspronkelijke token van het Terra-ecosysteem, presteert echter het best in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

LUNA is de afgelopen 24 uur met meer dan 16% gestegen en presteert daarmee beter dan de andere grote cryptocurrencies.

De aanhoudende rally wordt gevoed door de nieuwste mijlpaal van UST. UST is de stablecoin die wordt ondersteund door het Terra-ecosysteem. Volgens de laatste gegevens is UST nu de op twee na grootste stablecoin volgens marktkapitalisatie.

De marktkapitalisatie van UST staat nu op $ 17,5 miljard, een paar uur geleden meer dan BUSD ($17,3 miljard). UST is het afgelopen jaar met meer dan 1.000% gegroeid, waardoor het de snelstgroeiende stablecoin op de cryptomarkt is.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De LUNA/USD 4-uurgrafiek is de meest bullish onder de top 10 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven handelt LUNA tegen $89 per munt.

De MACD-lijn passeerde een paar uur geleden de neutrale zone, wat wijst op een sterk bullish momentum. De 14-daagse RSI van 61 laat zien dat LUNA naar het overboughtgebied zou kunnen gaan als de rally doorgaat.

Als de bulls de baas blijven, zou LUNA voor het einde van de dag het eerste grote weerstandsniveau van $95 kunnen overtreffen. Het zou echter de steun van de bredere markt nodig hebben om voor de tweede keer deze maand de grens van $100 te overschrijden.