Luxe helikoptermaker accepteert via CoinCorner Bitcoin betalingen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Luxe helikoptermaker accepteert via CoinCorner Bitcoin betalingen

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Het particuliere luchtvaartbedrijf doelt op meer Bitcoin gerelateerde verkopen van zijn luxe HX50 model

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde startup Hill Helicopters is begonnen met het accepteren van Bitcoin betalingen voor haar luxe HX50 helikopter, dit al volgens een persbericht dat op 3 augustus werd gepubliceerd. De fabrikant staat het de klanten toe om via de betalingsverwerker CoinCorner met de cryptovaluta te betalen, voegde de nieuwszender Vertical in haar nieuwsrapport toe.

Hill Helicopters heeft naar verluidt al een BTC betaling van één van haar klanten geaccepteerd, “en er zullen er nog wel een aantal volgen”, zei Jason Hill, de oprichter en CEO van het bedrijf, in een verklaring. Volgens hem voegt het accepteren van cryptobetalingen “een opwindende nieuwe dimensie” voor hun klanten toe, en dan met name particuliere piloot eigenaren.

Ben Collins, de business development manager van CoinCorner, zei dat de unieke samenwerking de acceptatie plus het gebruik van Bitcoin als betaalmiddel in de luchtvaartindustrie zal helpen vergroten.

De beslissing om Bitcoin te accepteren, voegde hij eraan toe, komt voort uit de toegenomen vraag van klanten, die voortdurend om nieuwe betaalmethoden hebben verzocht als aanvulling op de traditionele opties.

CoinCorner Checkout is één van de toonaangevende betaling gateways in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft al honderden bedrijven geholpen om naadloos Bitcoin betalingen te integreren, en buiten het Verenigd Koninkrijk om zijn de diensten van dit platform ook op het eiland Man en in de Europese Unie beschikbaar.

Quiznos, een restaurantketen die in de Verenigde Staten en 32 andere landen actief is, zal eveneens Bitcoin betalingen gaan accepteren. De broodjeszaken gigant heeft een samenwerking met de cryptobetalingen leverancier Bakkt aangekondigd, om op geselecteerde locaties in Denver, in de Verenigde Staten een proefprogramma op te zetten.

Het proefprogramma start in augustus en zal ervoor zorgen dat alle Quiznos klanten de Bakkt app kunnen gebruiken om voor hun maaltijden te betalen.

Dit nieuws komt op het moment dat Google het verbod op Bitcoin advertenties opheft, een actie die waarschijnlijk een bullishe trigger voor de Bitcoin prijs zal zijn, die nog steeds moeite heeft om boven de 40.000 dollar te komen. De cryptovaluta verandert momenteel rond de 37.786 dollar van eigenaar, een daling van 2% in de afgelopen 24 uur.

De Bitcoin prijs bereikte, volgens de gegevens van CoinGecko, in april een recordhoogte van 64.804,72 dollar.