Maple prijsvoorspelling: wat is MPL en is het een goede investering?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Maple prijsvoorspelling: wat is MPL en is het een goede investering?

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Maple-prijs is vrijdag sterk gestegen, omdat de vraag naar het Decentralized Finance (DeFi)-ecosysteem bleef groeien. MPL steeg naar $61,30, het hoogste niveau sinds 17 april. Het is met meer dan 23% gestegen ten opzichte van het laagste niveau deze maand, wat de totale marktkapitalisatie op meer dan $296 miljoen brengt.

Wat is Maple en waarom stijgt het?

Decentralized Finance (DeFi) is een van de grootste industrieën in de blockchain-industrie met meer dan $210 miljard aan activa. Dit is een aanzienlijk bedrag als je bedenkt dat de industrie een paar jaar geleden nog niet bestond.

Maple is een DeFi-platform dat diensten aanbiedt die vergelijkbaar zijn met andere populaire netwerken. Het beschrijft zichzelf als de Crypto Capital Market, omdat het onderpand verstrekte leningen aan institutionele kredietnemers. Het netwerk ontvangt geld of liquiditeit van gebruikers die rendement willen behalen en verstrekt dit vervolgens aan instellingen.

Volgens zijn website heeft het netwerk leningen verstrekt ter waarde van meer dan 1,2 miljard USD-munten. Van die leningen hebben kredietverstrekkers rente ontvangen ter waarde van meer dan 24,4 miljoen USDC. Op het moment van schrijven heeft het ongeveer 82 leningen verstrekt.

Sommige van de leningpools in Maple Finance worden onder andere geleverd door Celcius, BlockTower Capital, Alameda Research en Orthogonal Trading. Alameda is het bedrijf opgericht door Sam Bankman, de oprichter van FTX.

De Maple-prijs stijgt naarmate de totale waarde die in het protocol is vergrendeld, naar boven tikt. Volgens DeFi Llama heeft het netwerk nu meer dan $82,4 miljoen aan totale waarde vergrendeld (TVL). Dit bedrag is aanzienlijk hoger dan in maart van dit jaar.

Maple prijsvoorspelling

De prijs van Maple bevindt zich de afgelopen dagen in een bullish trend. De prijs is deze maand met meer dan 22% gestegen ten opzichte van het laagste niveau. De munt is boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen, terwijl de MACD-indicator het neutrale niveau overschrijdt. Het is ook boven het belangrijke ondersteuningsniveau van $51,32 gestegen. De prijs is deze maand verschillende keren niet onder die ondersteuning gekomen.

Daarom lijkt het erop dat de bulls nu de controle hebben en dat de prijs van de munt zal blijven stijgen, aangezien ze zich richten op de belangrijkste weerstand op $68,88. Een daling onder de ondersteuning op $51 zal de bullish verwachting ongeldig maken. Hier zijn meer cryptocurrencies om in te investeren.