McLaren in metaverse ruimte, lanceert McLaren Special Operations LAB

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

McLaren in metaverse ruimte, lanceert McLaren Special Operations LAB

By Charles Thuo - Kort bericht

De Britse fabrikant van luxe auto’s McLaren Automotive heeft McLaren Special Operations (MSO) LAB gelanceerd terwijl het zich begeeft in de metaverse en Web3-ruimte. Het MSO LAB zal de exclusieve, limited-edition McLaren NFT’s huisvesten waarvan de eerste drop zeer binnenkort wordt verwacht.

Volgens de officiële aankondiging van McLaren is het MSO LAB McLaren’s eerste stap in de metaverse en is het gemaakt om “de toekomstige prestaties te verkennen”.

Het MSO LAB zal in feite een hub zijn waar gelijkgestemde leden kunnen samenwerken in een digitale gemeenschap. Het is van plan verschillende andere functies te onthullen, zoals de toevoeging van exclusieve voordelen en beloningen, waaronder een virtuele rondleiding in het MSO LAB-technologiecentrum, alleen ledentoegang tot kanalen en een uitnodiging voor speciale evenementen die worden gehouden door de MSO LABS.

In de aankondiging zei de Chief Marketing Officer van McLaren Automotive, Gareth Dunsmore:

“We hebben een nieuwe manier gecreëerd om met klanten en fans in het Web3-universum te communiceren. McLaren Special Operations is de interne op maat gemaakte divisie van McLaren Automotive, dus het is volkomen passend dat MSO LAB ons thuis zal zijn waar we samenwerken in de metaverse en de grenzen van mogelijkheden en ontwerp verleggen, niet gehinderd door fysieke beperkingen.”

De aanstaande McLaren NFT lancering

Het ontwerpteam van McLaren Automotive heeft de handen ineengeslagen met het MSO LAB-team om onderscheidende, limited edition McLaren NFT’s te creëren, waarvan de aanstaande lancering de Genesis Collection zal omvatten, een beperkte exclusieve munt met een iconische McLaren-auto.