Meer risico Binance Coin nu de munt scherp daalt in crypto uitverkoop

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Meer risico Binance Coin nu de munt scherp daalt in crypto uitverkoop

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Binance Coin (BNB) heeft de afgelopen dagen forse verliezen geleden. Hoewel de munt de trend in de bredere markt volgt, hebben deze verliezen BNB blootgesteld aan een aanzienlijk neerwaarts risico dat tot verdere ernstige dalingen zou kunnen leiden. Dit zijn enkele feiten:

  • Voor het grootste deel van 2022 heeft BNB een enorme vraag gevonden tussen $253 en $308

  • Een crash van 20% in de afgelopen 24 uur betekent dat de bulls die vraagzone nu hebben verloren

  • Als herstel niet snel komt, gaat BNB de komende dagen verder fors omlaag

Gegevensbron: Tradingview

Waar gaat BNB heen?

Het was pas onlangs dat BNB ruim boven $300 zweefde. Voor de meeste bulls was het een tijd van consolidatie en men hoopte dat de munt binnen de kortste keren naar $400 zou kunnen stijgen. Maar de cryptocrash van de afgelopen dagen heeft BNB enorm onder druk gezet. Alleen al in de afgelopen 24 uur heeft de munt 20% verloren.

Belangrijker is dat BNB ook een cruciale vraagzone heeft verloren. Zie je, zelfs met een hoge volatiliteit in de markt, kreeg de munt aanzienlijke kopers tussen $308 en $253. De recente crash heeft de prijsactie buiten deze koopzone geduwd.

Tenzij er in de komende 24 uur herstel komt, zal BNB onder verkoopdruk komen te staan, aangezien de bears de volledige controle overnemen. De munt zal waarschijnlijk dalen tot $222 of daaromtrent voor een andere bull run.

Zien we een serieuze correctie voor BNB?

Bijna 40% verliezen in minder dan drie dagen zou worden gezien als een serieuze correctie voor elke munt. Maar voor BNB heeft de scherpe daling haar gewoon blootgesteld aan verder neerwaarts risico. Om deze reden denken we niet dat de steile daling voorbij is.

Op basis van het marktsentiment zou het zelfs aannemelijk zijn om voor het einde van de week verdere verliezen van de BNB te verwachten. We zien dan ook een zeer serieuze correctie met de munt.