Mina Protocol heeft met 18% winst een sterke lancering – waar het te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Mina Protocol heeft met 18% winst een sterke lancering – waar het te kopen

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

MINA werd pas begin juni gelanceerd, maar heeft al behoorlijk volatiele prijsacties gezien

Het Mina protocol beschrijft zichzelf als ‘de lichtste blockchain ter wereld’.

Met een missie om “een privacybeschermende gateway tussen de echte wereld en crypto te bouwen, plus de infrastructuur voor de veilige, democratische toekomst die we allemaal verdienen.”

Hoe dit onder meer bereikt zal worden, is dankzij het feit hoe relatief klein de Mina blockchain is. Het platform meldt dat het slechts 22 KB aan geheugen heeft – de grootte van een paar tweets – en stelt dat de blockchain hierdoor snel door computers gelezen en verwerkt kan worden die het netwerk willen ‘synchroniseren en verifiëren’.

Vanwege de toenemende omvang van andere blockchains, worden deze onpraktisch en zijn moeilijk te beheren, beweert het platform.

Dit werd met een duidelijke steun gesupport, waarbij het project begin juni aankondigde dat het 18,75 miljoen dollar met zijn community tokenverkoop had weten op te halen.

Waar Mina te kopen?

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat maakt Mina een interessant project om aan te kopen?

Door te proberen ‘s werelds ‘lichtste’ blockchain te zijn, heeft Mina zich van de concurrentie weten te onderscheiden. Dit in combinatie met een sterke prestatie direct al na de lancering,  betekent dit dat het MINA token een voorzichtige aankoop waard kan zijn als de prijs blijft stijgen.

Een deel van de kritiek op Bitcoin en andere belangrijke valuta’s is dat het miningproces energie-intensief is en tot een toenemend gebruik van fossiele brandstoffen leidt. Mina probeert dit probleem te omzeilen door naar andere oplossingen te zoeken om de betrouwbaarheid te waarborgen die verder dan enkel brute rekenkracht gaat; iets wat het project de komende jaren van Bitcoin en andere projecten kan onderscheiden.