Mislukte rally Polkadot stelt munt bloot aan groot neerwaarts risico

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Mislukte rally Polkadot stelt munt bloot aan groot neerwaarts risico

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Polkadot (DOT) is een make-or-break-periode ingegaan na verschillende mislukte pogingen om zich te verzamelen. De munt is traag gebleven en wat er daarna gebeurt, kan de prijs fors verlagen of op een meer beslissende manier omhoog duwen. Dit zijn enkele opmerkelijke feiten:

  • DOT handelt het grootste deel van het jaar tussen een bereik van $16 en $23

  • Op dit moment bevindt het zich aan de onderkant van dat bereik met een prijs van ongeveer $17,3

  • Een daling onder $16 kan catastrofaal zijn voor DOT-bulls

Gegevensbron: Tradingview

Is Polkadot op weg naar een uitverkoop?

Zoals hierboven vermeld, heeft Polkadot een make-or-break-moment bereikt. De munt schommelde voor de meeste delen van 2022 tussen $16 en $23. In feite wordt dit bereik een langetermijntrend en als zodanig is het belangrijk om het in de gaten te houden.

Voor DOT-bulls is de sleutel om ervoor te zorgen dat de prijs binnen dit bereik blijft. Als beren de munt onder de $16 duwen, kan alles beginnen te ontrafelen. DOT zal geconfronteerd worden met een stevige uitverkoop en kan op korte termijn een dieptepunt bereiken op $8.

Er is ook hoop. Het hangt ervan af of DOT zijn bereik van $16 – $23 behoudt. Als het de munt lukt om een paar dagen boven de $16 te blijven, dan is een run richting $23 goed mogelijk.

Het voordeel van Polkadot op de lange termijn

Het positieve effect op de langere termijn voor DOT is nog steeds positief. De munt zou tegen het einde van 2022 nog steeds 3x in waarde kunnen opleveren ten opzichte van de huidige prijs. Maar op korte termijn is het moeilijk voor het token om voorbij $23 te komen.

De trendlijn die we hierboven hebben besproken, lijkt sterk. Als zodanig zal DOT op korte termijn waarschijnlijk tussen $16 en $23 stuiteren. Maar deze theorie wordt ongeldig als de prijs de komende dagen onder $16 daalt.