Moonbeam prijsvoorspelling na de spectaculaire comeback

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Moonbeam prijsvoorspelling na de spectaculaire comeback

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

De prijs van Moonbeam bevindt zich de afgelopen dagen in een bullish trend, omdat beleggers het ecosysteem en de groei van de statistieken toejuichen. Het GLMR-token steeg naar een hoogtepunt van $5,72, het hoogste niveau sinds februari van dit jaar. Het is ongeveer 142% boven het laagste niveau dit jaar, wat de totale marktkapitalisatie op meer dan $964 miljoen brengt.

Waarom stijgt de prijs van GLMR?

Moonbeam is een van de meest prominente platforms die is gebouwd in het ecosysteem van Polkadot. Het is een platform dat ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om verbinding te maken met Polkadot. Het mainnet werd in januari van dit jaar gelanceerd nadat het een van de eerste winnaars was van de afgelopen parachain-veilingen.

Moonbeam heeft de afgelopen maanden veel succes gehad. Volgens de makers zijn er nu duizenden ontwikkelaars die voortbouwen op het ecosysteem. Enkele van de beste apps die in het ecosysteem zijn gebouwd, zijn StellaSwap, BeamSwap, cBridge en Zenlink. StellaSwap heeft een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $42 miljoen, waardoor het een dominantie heeft van 33%. In totaal heeft Moonbeam een totale TVL van meer dan $128 miljoen.

Er zijn verschillende redenen waarom de prijs van Moonbeam stijgt. Ten eerste is er volgens de ontwikkelaars een nieuw voorstel ingediend om stakingsbeloningen te verwijderen voor tokens die tijdens het loskoppelen door gedelegeerden zijn ontbonden. Het nieuwe voorstel is bedoeld om de praktijk te ontmoedigen waarbij afgevaardigden beloningen kunnen ontvangen voor tokens die niet gebonden zijn.

Ten tweede heeft het platform van Moonbeam de afgelopen maanden meer integraties gezien. Zo maakte het onlangs bekend dat het is geïntegreerd met Polkassembly. Dit betekent dat de gebruikers van het platform direct kunnen deelnemen aan het bestuur van Moonriver en Moonbeam.

Moonbeam is ook geïntegreerd met Karura. KINT Token kan ook native worden gebruikt binnen Moonriver door integratie met XCM.

Moonbeam prijsvoorspelling

De Moonbeam-prijs bevindt zich de afgelopen dagen in een sterke bullish trend, omdat investeerders de groei van het netwerk toejuichen. De prijs slaagde erin om boven het belangrijke weerstandsniveau te komen op $3,47, het hoogste niveau op 4 maart. Het is er ook in geslaagd om boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen te komen. Het is ook voorbij het 23,6% Fibonacci-retracementniveau.

De GLMR prijs heeft ook een bullish wimpelpatroon gevormd, wat meestal een bullish teken is. Daarom is de kans groot dat de prijs de komende dagen terug zal stuiteren. Als dit gebeurt, zal het waarschijnlijk het hoogste punt van deze maand van $5,65 opnieuw testen.