Muziekstreamingprotocol Audius stijgt vandaag met 10%: beste plekken om Audius te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Muziekstreamingprotocol Audius stijgt vandaag met 10%: beste plekken om Audius te kopen

By Daniela Kirova - Kort bericht

Audius, een gedecentraliseerd protocol voor het streamen van muziek, wordt momenteel verhandeld voor $ 1,26 met een 24-uurs handelsvolume van $ 60,8 miljoen. De waarde van Audius is de afgelopen 24 uur met 9,78% gestegen.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Audius kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Audius nu te kopen

Wat is Audius?

Audius draait op Solana en werd gelanceerd om de inefficiënties van de muziekindustrie te verhelpen, die wordt geplaagd door niet-transparante eigendomrechten van muziek en tussenpersonen, die tussen artiesten en hun publiek staan.

Audius streeft ernaar de belangen van artiesten, fans en operators op één lijn te brengen via zijn platform, dat wordt aangedreven door zijn native AUDIO-token. Artiesten kunnen muziek uploaden, opslaan en verspreiden door inhoud en ontdekkingsknooppunten, zodat fans er gratis naar kunnen luisteren.

Audius beloont makers van inhoud door middel van beloningen zoals vermeld in de wekelijkse trending-lijsten. Het Audius ecosysteem bestaat uit vier hoofddeelnemers: artiesten, fans, content nodes en discovery nodes.

Artiesten publiceren content in het Audius content ledger. Ze kunnen dit gratis doen en muziek wordt gestreamd met snelheden die vergelijkbaar zijn met die van Spotify en Google Play.

Moet ik nu Audius kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Audius prijsvoorspelling

Wallet Investor voorspelt een stijging op lange termijn. In februari 2027 wordt voorspeld dat 1 AUDIO $ 8 waard zal zijn. Een investering van 5 jaar zal een omzet van 532% opleveren. Een investering van $ 100 in AUDIO kan in 2027 oplopen tot $ 632.

Audius op sociale media