Near Protocol prijsvoorspelling: op het punt van een grote uitbraak

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Near Protocol prijsvoorspelling: op het punt van een grote uitbraak

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Near Protocol-prijs bleef stabiel in de buurt van zijn hoogste punt ooit, terwijl investeerders de sterke prestaties van zijn netwerk toejuichen. Het token wordt verhandeld op $16,64, wat dicht bij zijn hoogste punt ooit van $20 ligt, terwijl beleggers wachten op de lancering van zijn stablecoin.

Bijna lancering van stablecoin

NEAR Protocol is een toonaangevend laag 1-netwerk dat een sterke groei doormaakt nu investeerders zijn sharding-technologie omarmen. Sharding is een technologie die blokken in kleinere stukjes breekt, ook wel shards genoemd, waardoor ze hun doorvoer kunnen vergroten.

Deze maand bracht het protocol $350 miljoen op van durfkapitalisten, waaronder Masayoshi Son van Softbank. Die inzamelingsactie kwam een paar maanden nadat dezelfde ontwikkelaars $150 miljoen hadden opgehaald.

Een andere belangrijke ontwikkeling was dat het netwerk werd geselecteerd door Sweatcoin. Om te beginnen is Sweatcoin een van de snelstgroeiende fitnessbedrijven ter wereld. Het gebruikt meerdere technologieën om de stappen van mensen te volgen en vergoedt ze vervolgens.

In de toekomst zal Sweatcoin de technologie van Near gebruiken om zijn cryptocurrency te lanceren. Dit was een opmerkelijke stap vanwege de populariteit van Sweatcoin. Het heeft meer dan 10 miljoen gebruikers.

Near Protocol zal naar verwachting deze maand ook zijn stablecoin lanceren. De munt, die bekend staat als USN, zal vergelijkbaar zijn met andere stablecoins zoals Tether, USD Coin en Tera USD. Het doel is om ervoor te zorgen dat het netwerk een goede stablecoin heeft die kan helpen bij het aandrijven van gedecentraliseerde uitwisselingen die zijn gebouwd met behulp van zijn technologie. In een recente verklaring zei een leidinggevende van NEAR:

“Op dit moment bevinden DAO’s zich buiten het reguleringsgebied, maar we leven in de fysieke wereld en begrijpen hoe deze nieuwe organisaties in kaart zullen brengen. We moeten uitzoeken hoe DAO’s kunnen interageren met de traditionele wereld. Ook veiligheid en gebruikers een veilig gevoel geven bij het gebruik van deze technologie.”

Near Protocol prijsvoorspelling

De daily chart laat zien dat de prijs van Near de afgelopen dagen in een opwaartse trend zit. De munt zweeft in de buurt van zijn hoogste punt ooit en is boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. Verder heeft Near een patroon gevormd dat lijkt op een beker- en handvatpatroon. Het bevindt zich momenteel in het handvatgedeelte. In prijsactie-analyse is dit patroon meestal een bullish teken.

De kans bestaat daarom dat de prijs van Near Protocol de komende weken blijft stijgen. Deze verwachting wordt alleen bevestigd als het erin slaagt om boven de weerstand van $20 te komen. Hier lees je hoe je cryptocurrencies zoals Near kunt kopen.