NEM prijsanalyse: 20% stijging in de afgelopen 24 uur

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

NEM prijsanalyse: 20% stijging in de afgelopen 24 uur

By Ilija Rankovic - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
NEM’s oranje symbool op een smartphone

NEM (XEM) slaagde erin om op de dag na het terugveren van haar langetermijn driehoeksformatie 20% te winnen, voordat een retracement begon. Wat is de volgende stap voor NEM?

Hoewel NEM (XEM) aan de onderkant van haar langetermijn driehoeksformatie blijft consolideren, kwam er een vleugje bullishness naar de cryptovaluta toen het (op een gegeven moment) erin slaagde om met 20% in waarde te stijgen. Terwijl de beweging sindsdien is afgenomen, heeft een deel van de gewonnen waarde stand gehouden.

De algemene vooruitzichten van NEM zijn vanwege de sterk groeiende fundamentals buitengewoon optimistisch. NEM heeft op Twitter aangekondigd dat Nikkei Sangyo Kokokusha, dat onderdeel van de Nikkei Group is, met NEM in Japan gaat samenwerken om de NEM branding op te bouwen en de lancering van Symbol te ondersteunen.

NEM slaagde erin om van week tot week slechts 0,16% te winnen. Die prijsprestaties overtreffen echter nog steeds het verlies van BTC van 11,25% en het verlies van ETH van 5,83%. Op het moment van schrijven verhandelt XEM voor 0,2386 dollar, wat in vergelijking met de waarde van de vorige maand een prijsdaling van 7,12% vertegenwoordigt.

XEM/USD

XEM verhandelt momenteel binnen de langetermijn driehoeksformatie die het eind december 2020 begon te vormen. De prijs volgt de onderste driehoek lijn, kaatst ervan af en beweegt zich elke keer naar de zone van rond de 0,26 dollar.

Hoewel XEM nog ver van het oplossen van de driehoeksformatie verwijderd is, is de onderste lijn van de formatie momenteel het sterkste (en dichtstbijzijnde) ondersteuningsniveau. Aan de andere zijde wordt het voordeel door veel weerstandsniveaus bewaakt, met haar onmiddellijke weerstand op het 0,2595 dollar niveau.

XEM/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingVie

De RSI van XEM op het dagelijkse tijdsbestek stijgt momenteel, waarbij haar prijs zich op een waarde van 50,73 bevindt.

XEM/USD 1-uurs prijsgrafiek. Bron: TradingView

Het uurlijkse tijdsbestek van XEM laat ons zien hoe de cryptovaluta zich op een snelle en explosieve manier naar boven pushte, iedere keer weer overbelaste en vervolgens crashte. Het laatste hoogtepunt is het niveau van 0,2577 dollar. Nadat het de Fib retracement van 0,2595 dollar niet had kunnen doorbreken, trok XEM zich terug tot onder de 78,6% Fib retracement en de EMA van 21 uur.

De huidige ondersteuningsniveaus voor op korte termijn zijn de 50-uurs EMA en de 61,8% Fib retracement van 0,2328 dollar.