NEO prijsanalyse: de NEO prijs kan onder de 40 dollar zakken

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

NEO prijsanalyse: de NEO prijs kan onder de 40 dollar zakken

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van een NEO munt

De NEO/USD is momenteel bearish, daalt tot onder een cruciale ondersteuning van 41 dollar en zou als de bears de markt blijven beheersen haar laagste punt van 30 dagen kunnen bereiken

Neo zou een nieuwe prijsdaling naar 38 dollar kunnen zien als de bears de markt blijven beheersen. De bulls vinden het moeilijk om NEO boven het 100 dagen eenvoudig gemiddelde op de 4-uurs prijsgrafiek te houden. Als de markt deze neerwaartse trend voortzet, dan kan er een verdere daling naar 38 dollar plaatsvinden.

Aangezien de ontwikkeling van Bitcoin doorgaans van invloed op de algehele markt is, kan Neo een grotere volatiliteit ervaren naarmate de Bitcoin verzwakt en richting het ondersteuningsgebied van 50.000 dollar daalt. Bitcoin is de afgelopen 24 uur niet boven de 55.000 dollar ondersteuning gebleven en wordt nu voor 53.575 per munt verhandeld.

NEO prijsverwachting

De bears hebben de afgelopen 24 uur de markt beheerst en zijn wellicht naar nog meer averij op zoek. De technische vooruitzichten voor NEO/USD op de 4-uurs prijsgrafiek suggereren dat de cryptovaluta spoedig onder de 40 dollar zou kunnen zakken. De 4-uurs RSI staat momenteel op een neutraal punt van 38, terwijl de huidige prijs iets onder het 100 dagen eenvoudig gemiddelde op de 4-uurs prijsgrafiek ligt.

NEO/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Als NEO/USD onder de 40 dollar zakt, dan is het volgende ondersteuningsniveau 37 dollar. Als de bulls echter de controle weer overnemen en de prijs boven de 40 dollar kunnen houden, dan kan dit een onmiddellijke uitbraak boven de 100 SMA ondersteunen. Op het moment van dit rapport is NEO op 41,03 dollar geprijsd, een daling van 5,1% in de afgelopen 24 uur, maar blijft desondanks boven de ondersteunende trendlijn.

Als de prijs tot boven de 42 dollar stijgt, dan kunnen de bulls een grote ondersteuning boven de 43 dollar krijgen, waardoor ze opnieuw het weerstandsniveau in de buurt van de 45 dollar kunnen beproeven. Er zou dan nog een rally kunnen volgen en NEO zou vervolgens kunnen proberen het hoogtepunt van dit jaar van 51 dollar te bereiken, welke op 21 februari 2021 werd behaald.