NEO verkent mogelijkheden rond openen kantoren in Malta

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

NEO verkent mogelijkheden rond openen kantoren in Malta

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Zhao, algemeen manager van NEO Global Development, heeft aangegeven dat NEO de mogelijkheden aan het bekijken is rond het openen van fysieke kantoren in Malta. De keuze voor Malta is duidelijk: het loopt voor op het gebied van regelgeving én er zijn veel financiële dienstverleners actief in Malta. Het reguleren van cryptovaluta vanuit Malta zou sterk bijdragen aan de mogelijkheden voor NEO wanneer het hier kantoren heeft. Zhao benadrukte overigens vooral dat NEO druk aan het werk is met globale expansie en dat de digitale economie straks naar alle waarschijnlijk volledig op de blockchaintechnologie zal draaien.

Veel regels, veel wetten en daardoor lastig voor ontwikkelaars

Zhao gaf duidelijk aan waar het pijnpunt ligt. In meer dan 200 landen zijn verschillende wetten en regels die betrekking hebben op de digitale economie en dat maakt het lastig voor ontwikkelaars om rekening te houden met alle restricties. Door te kiezen voor Malta, een land dat juist zeer duidelijk is en vooroploopt op het gebied van regelgeving, wil Zhao het makkelijker maken voor deze ontwikkelaars. In hoeverre NEO al bezig is met de stap is overigens niet duidelijk: Zhao gaf namelijk aan dat NEO de mogelijkheden ‘wil bekijken’.

Startups naar de NEO-blockchain

NEO is druk bezig met wereldwijde expansie en werkt tegelijkertijd aan het eigen ecosysteem. Zo zijn ontwikkelaars uitgenodigd om mee te werken aan de mogelijkheden die er zijn. Zhao hoopt dat meer startups op deze manier interesse krijgen in het werken op de blockchain van NEO. Dat NEO hier serieus mee bezig is, is overigens overduidelijk. Er werd een bonusprogramma opgezet voor ontwikkelaars die zwakheden vonden op de blockchain van NEO zelf. Het betekent dat de ontwikkelaars zelf constant druk zijn met het verbeteren van de blockchain zelf. NEO wil hier vooral meer bedrijven en mensen aantrekken die interesse hebben in de community, de blockchain en uiteraard mensen die kiezen voor NEO kopen.

Zhao: digitale economie gaat zwaar leunen op de blockchainmogelijkheden

Wat betekent dit voor de toekomst van NEO?

Wanneer NEO kantoren opent in Malta én hier een wetgeving opgezet wordt waarbij de regels duidelijk zijn, dan zal dit zorgen voor een enorme interesse in NEO. Zeker met het grote aantal casino’s en andere financiële dienstverleners die hier actief zijn vanwege de CySEC-regulering die ook in die branches veel waard is. Op het moment dat de community van NEO breder opgezet wordt en meer startups gaan werken aan de ontwikkeling van het ecosysteem en de applicaties die mogelijk gemaakt worden, zal dit zeker zorgen voor een stijging van de koerswaarde van NEO omdat er meer vraag ontstaat. Op welke termijn dit gebeurt, is afhankelijk van de ontwikkelingen rond de wetgeving en het vinden van kantoorlocaties in Malta die geschikt bevonden worden.