Netflix concurrent Sling TV accepteert nu Bitcoin voor betalingen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Netflix concurrent Sling TV accepteert nu Bitcoin voor betalingen

By Benson Toti - Kort bericht
  • Gebruikers van Sling TV kunnen nu betalen voor abonnementen in cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en Dogecoin.
  • De streamingdienst werkt met BitPay om de betalingen te verwerken.

Sling TV, een streaming-tv-service die de markt van grote providers zoals Netflix en Hulu wil betreden, heeft aangekondigd dat het crypto-betalingen zal accepteren.

Volgens de tv-dienst hebben gebruikers de mogelijkheid om voor maandelijkse abonnementen te betalen met crypto naar keuze. De beschikbare ondersteuning maakt momenteel zeven cryptocurrencies mogelijk, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Klanten kunnen ook voor maximaal zes maanden prepaid-services betalen met vijf stablecoins.

Het nieuws volgt op een aankondiging van Dish Network Corp, waarbij de dochteronderneming van het bedrijf samenwerkt met de cryptobetalingsverwerker BitPay.

Volgens de aankondiging moeten Sling TV-klanten een crypto-portemonnee hebben om de betalingen te doen. Behalve de BitPay-app zijn er nog andere ondersteunde portefeuilles zoals Coinbase en Electrum.

Sling TV merkte op dat het gebruik van cryptocurrencies de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dat het toestaan van deze betalingsoptie haar klanten het gemak biedt dat ze nodig hebben.

Sling TV is alleen beschikbaar in de VS.