10 beste crypto’s om in 2022 te investeren voor winst op lange termijn

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

10 beste crypto’s om in 2022 te investeren voor winst op lange termijn

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Cryptocurrencies hebben een moeilijke start van het jaar gehad te midden van meerdere zorgen in de industrie. De grootste zorg is de Federal Reserve, die heeft toegezegd agressiever op te treden in haar strijd tegen inflatie. Munten zijn ook gecrasht vanwege de toenemende angst voor waarderingen in de cryptocurrency-industrie.

Cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Cardano zijn allemaal met meer dan 50% gedaald ten opzichte van hun hoogste punt ooit. In dit artikel zullen we de tien beste cryptocurrencies belichten om in te investeren voor langetermijnwinsten.

Bitcoin

Bitcoin is een toonaangevende cryptocurrency die in 2009 is gestart door Satoshi Nakamoto. De munt is gemaakt als alternatief voor fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar en de euro. Het verschil is dat het gedecentraliseerd van aard zou zijn, wat betekent dat geen enkele entiteit er veel macht over zou hebben.

Op zijn hoogtepunt handelde Bitcoin op bijna $70.000. Nu is het gecrasht tot ongeveer $25.000, nu de zorgen over de Federal Reserve toenemen. Toch is er een kans dat de prijs van de munt het in de toekomst goed zal doen. In tegenstelling tot andere munten is het aanzienlijk veilig en daalt het aanbod aanzienlijk.

Verder is Bitcoin omarmd door enkele van de grootste entiteiten ter wereld. Tesla bezit bijvoorbeeld Bitcoin ter waarde van meer dan $1 miljard. Evenzo hebben bedrijven zoals MicroStrategy en Square Bitcoin op hun balans. Daarom zal de prijs van Bitcoin waarschijnlijk een goede langetermijninvestering zijn.

Lees meer over hoe je Bitcoin kunt kopen met PayPal .

Ether

Ether is het oorspronkelijke token voor het ecosysteem van Ethereum. Ethereum is een toonaangevende blockchain die ontwikkelaars in staat stelt om gedecentraliseerde applicaties van hoge kwaliteit te bouwen in alle sectoren. Het is mogelijk voor mensen om apps te bouwen in gebieden zoals gedecentraliseerde financiën (DeFi), niet-vervangbare tokens (NFT) en metaverse.

Ethereum is een belangrijke speler geworden in deze industrieën. Het werd bijvoorbeeld gebruikt om apps als Axie Infinity, Aave, Curve Finance en Decentraland te bouwen. Omdat de blockchain-industrie naar verwachting zal blijven groeien, is de kans groot dat Ethereum een belangrijke rol zal blijven spelen.

Ethereum is ook een goede investering vanwege de overgang van een proof-of-work naar een proof-of-stake netwerk. Deze beweging, in combinatie met de omarming van sharding-technologie, zal leiden tot meer vraag. Daarom is er een mogelijkheid dat de prijs van Ethereum het goed blijft doen.

Lees meer over hoe je Ethereum kunt kopen .

XRP

XRP is de cryptocurrency voor het ecosysteem van Ripple. Het is een relatief “oude” en zeer controversiële munt vanwege de macht die Ripple Labs erover heeft. De munt is ook controversieel vanwege de lopende rechtszaak die is aangespannen door de Securities and Exchange Commission (SEC).

De rechtszaak beweert dat de makers geld hebben ingezameld zonder de juiste procedure te volgen. Het is nog onduidelijk wie de zaak gaat winnen. Toch is er een kans dat de Ripple-prijs het op de lange termijn goed zal doen. Zo zijn analisten van mening dat de uitkomst van de rechtszaak geen grote invloed zal hebben op de prijs.

Hier lees je hoe je Ripple kunt kopen .

DOGE

Dogecoin is een andere goede cryptocurrency om te investeren voor langetermijnwinsten. Het is een van de grootste munten ter wereld met een marktkapitalisatie van meer dan $10 miljard. Dogecoin is een goede investering vanwege de grote populariteit onder jonge investeerders en het feit dat het zal worden geïntegreerd in Twitter wanneer Elon Musk zijn overname voltooit. Het is al geaccepteerd in Tesla’s accessoiresbusiness.

Lees meer over het kopen van Dogecoin.

Monero

Monero is de grootste privacygerichte cryptocurrency ter wereld. De ontwikkelaars introduceerden een belangrijk concept dat het voor iedereen onmogelijk maakt om transacties te volgen. Dit proces werkt op een relatief eenvoudige manier.

Ten eerste, terwijl elke houder een openbaar adres heeft, zijn de fondsen die ze bezitten niet gekoppeld aan het adres. Tegelijkertijd, wanneer u geld naar iemand stuurt, wordt dit geld naar een willekeurig gemaakt adres gestuurd. Daarom zal de prijs van Monero het in de toekomst goed doen naarmate de vraag naar privacytokens stijgt.

Litecoin

Litecoin is een andere goede cryptocurrency om te investeren voor langetermijnwinsten. De munt is gemaakt met als doel een goed alternatief voor Bitcoin te worden. Het is een proof-of-work cryptocurrency die op dezelfde manier werkt als Bitcoin.

Het is bijvoorbeeld een aanzienlijk snellere munt dan Bitcoin en de transacties zijn aanzienlijk goedkoper. In tegenstelling tot Bitcoin met een aanbodlimiet van 21 miljoen, heeft Litecoin een limiet van 84 miljoen. Hoewel Litecoin de afgelopen maanden ondermaats heeft gepresteerd, is de kans groot dat het het op de lange termijn goed zal doen.

Lees meer over hoe je Litecoin kunt kopen .

ATOOM

ATOM is het native token voor het ecosysteem van Cosmos. Cosmos is een toonaangevend blockchain-platform dat helpt om meerdere munten met elkaar te verbinden. Volgens zijn website heeft het honderden munten met een totale waarde van miljarden. Tegelijkertijd wordt de SDK gebruikt om enkele van de belangrijkste blockchain-platforms in de industrie te bouwen, zoals ThorChain en Osmosis. De prijs van ATOM zal het goed doen naarmate de groei van het ecosysteem doorzet.

The Sandbox

The Sandbox is een van de grootste metaverse-industrie. Het is een platform waarmee mensen en bedrijven virtueel vastgoed online kunnen kopen. Het is ook een van de toonaangevende platforms geworden voor het verhandelen van virtuele non-fungible tokens (NFT). Verder is het een toonaangevend gaming-ecosysteem waarmee mensen virtuele games kunnen spelen in toernooien die bekend staan als Alpha. Het token SAND zal op de lange termijn waarschijnlijk blijven stijgen.

MKR

MKR is het native token voor het ecosysteem van Maker. Maker is een toonaangevend DeFi-platform waarmee mensen kunnen lenen en sparen in het netwerk. Het verschilt van andere DeFi-platforms, simpelweg vanwege zijn eigen stablecoin die bekend staat als Dai. Verder gebruikt het, in tegenstelling tot andere platforms, zijn eigen orakelsysteem. De kans bestaat dus dat de MKR-prijs op de lange termijn gaat stijgen, zeker na het instorten van Anchor Protocol.

LINK

LINK is een andere populaire cryptocurrency die een goede langetermijninvestering is. Het is een toonaangevend platform waarmee blockchain-ontwikkelaars hun ontwikkelingsproces kunnen vereenvoudigen. Het doet dat door hen te helpen off-chain data op te nemen in de on-chain.

Het heeft het grootste marktaandeel in de branche en wordt gebruikt door toonaangevende DeFi-platforms zoals Aave en Uniswap. Door zijn marktaandeel en sterke groei bestaat de kans dat het het op lange termijn goed gaat doen.

Lees meer over het kopen van Chainlink.