10 beste crypto’s om in 2022 te investeren voor winst op korte termijn

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

10 beste crypto’s om in 2022 te investeren voor winst op korte termijn

By Crispus Nyaga - Kort bericht

De prijzen van cryptocurrencies hebben een moeilijk jaar gehad in 2022, omdat beleggers zich zorgen blijven maken over een aantal factoren. De belangrijkste uitdaging in de sector is de Federal Reserve, die heeft toegezegd alles te zullen doen om de inflatie te verlagen. Het heeft de rente al met 0,75% verhoogd en liet doorschemeren dat het dit jaar de rente zal blijven verhogen. Het belangrijkste is dat de Fed heeft gezegd dat ze kwantitatieve verkrapping zal doorvoeren.

Er zijn andere uitdagingen geweest in de crypto-industrie, zoals regelgeving en de crash van Terra LUNA, Terra USD en gelieerde platforms zoals Anchor Protocol. In dit artikel zullen we kijken naar enkele van de beste cryptocurrencies om te investeren voor kortetermijnwinsten.

ApeCoin (APE)

ApeCoin is een relatief nieuwe cryptocurrency die in 2022 werd gelanceerd door Yuga Labs. Het is een digitale munt die tot doel heeft het Bored Ape Yacht Club-ecosysteem aan te drijven, het grootste NFT-platform ter wereld. Yuga hoopt ook dat ApeCoin zijn andere producten, zoals de metaverse en games, van stroom zal voorzien.

Op het moment van schrijven wordt de ApeCoin-prijs verhandeld op $8,50, waardoor het een marktkapitalisatie heeft van meer dan $2,4 miljard. Hoewel de prijs sterk is gedaald, bestaat de mogelijkheid dat deze terugveert wanneer de ontwikkelaars nieuwe producten lanceren. Dit maakt het een goede cryptocurrency om op korte termijn in te investeren.

Kyber Network (KNC)

Kyber Network is een relatief kleine cryptocurrency die het op korte termijn goed zou kunnen doen. Het is een platform waarmee handelaren kunnen handelen in of investeren in cryptocurrencies uit alle ketens. Dit betekent dat je tokens kunt wisselen in ketens zoals onder andere Ethereum, Polygon, Avalanche en Cronos. Volgens de website heeft het volumes van meer dan $7 miljard mogelijk gemaakt.

De prijs van Kyber Network daalde sterk na de ineenstorting van Terra. Maar sindsdien heeft het relatief goed gepresteerd en ik verwacht dat de trend zich zal voortzetten als beleggers de dips kopen. KNC heeft een marktkapitalisatie van meer dan $217 miljoen.

Synthetic Network (SNX)

Synthetic Network is een andere cryptovaluta om in te investeren voor kortetermijnwinsten. Het is een blockchain-platform dat zich in de DeFi-industrie bevindt via zijn derivatenfuncties. Het concept is dat ontwikkelaars derivatenproducten kunnen maken voor meerdere activa, zoals cryptocurrencies, aandelen, indices en grondstoffen.

Als gevolg hiervan maakt een afgeleide van Apple het voor iemand mogelijk om Apple-aandelen in een afgeleide vorm te verhandelen. Synthetix heeft een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $538 miljoen. De prijs van SNX zal het op korte termijn waarschijnlijk goed doen, aangezien de derivatenindustrie het goed blijft doen.

STEPN (GMT)

STEPN is een relatief nieuw blockchain-project dat zich in de move-to-earn-industrie bevindt. Het concept is relatief eenvoudig. Gebruikers installeren een app op hun smartphone en worden vervolgens beloond met GMT voor hardlopen en wandelen. Daarnaast heeft het netwerk een NFT-element.

De markt van STEPN groeit voortdurend naarmate het aantal mensen het platform omarmt. Daarom is de kans groot dat de prijs van GMT de komende maanden blijft stijgen. Een belangrijke uitdaging voor STEPN is die concurrentie van bijvoorbeeld Step App en Sweat Coin.

Theta Network (THETA)

De prijs van Theta Network is met meer dan 88% gecrasht ten opzichte van het hoogste punt ooit dat het in 2021 bereikte. De marktkapitalisatie is gedaald tot meer dan $1,2 miljard, waarmee het de 56e grootste cryptocurrency ter wereld is. Theta is een platform dat de videodistributie-industrie verandert.

Het maakt gebruik van een gedecentraliseerde methode waarbij iedereen video’s in zijn gratis opslag kan hosten en er vervolgens geld mee kan verdienen. Het platform lanceerde TDROP, een platform waarmee mensen NFT’s kunnen minten en kopen. Hoewel het token sterk is gedaald, is er dus een kans dat het op korte termijn terug zal stuiteren.

The Sandbox (ZAND)

The Sandbox is een van de grootste platforms in de gaming-, metaverse- en NFT-industrie. Met het platform kunnen mensen virtueel land kopen, virtuele evenementen organiseren, games spelen en NFT’s verhandelen. Het is erin geslaagd toonaangevende bedrijven aan te trekken, zoals HSBC en Standard Chartered, enkele van de grootste banken in de sector.

De prijs van SAND is met meer dan 85% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit. Daarom is de kans groot dat de prijs van Sandbox in 2022 een opluchtingsrally zal hebben.

Hedera Hashgraph (HBAR)

Hedera Hashgraph is een van de beste cryptocurrencies om te kopen voor kortetermijnwinsten. Om te beginnen is Hedera een blockchain-project dat een beter alternatief wil worden voor Ethereum en Solana. Het beweert hogere snelheden te hebben en dat zijn blockchain CO2-negatief is. Hedera is ook eigendom van enkele van de toonaangevende bedrijven zoals IBM, Google, LG, Ubisoft en Boeing.

De prijs van Hedera Hashgraph is met 83% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit, terwijl de totale marktkapitalisatie is gestegen naar $2 miljard. Nu het ecosysteem groeit, bestaat de mogelijkheid dat de prijs van HBAR terug zal stuiteren.

Cosmos (ATOM)

De prijs van Cosmos heeft dit jaar een moeilijke tijd gehad. De meest recente katalysator voor de uitverkoop was de ineenstorting van het Terra-ecosysteem. Dit was een opmerkelijke gebeurtenis aangezien Terra werd gebouwd met de SDK van Cosmos. Daarom daalde de ATOM-prijs omdat beleggers verminderde activiteit voorspelden.

Deze angsten zijn echter waarschijnlijk overdreven, aangezien Cosmos veel groter is dan Terra. Trouwens, Terra stortte niet in omdat het was gebouwd met behulp van de SDK. Daarom is ATOM een goede investering op korte en lange termijn.

Ethereum Name Service (ENS)

Ethereum Name Service is een uniek blockchain-project dat de domeinregistratieactiviteiten verandert. Mensen kunnen het netwerk gebruiken om domeinen te kopen die een .eth-achtervoegsel hebben. Het netwerk heeft een bijna-monopolie in deze industrie. Het is ook verplaatst naar de NFT-industrie. Daarom is er een mogelijkheid dat de munt zal herstellen, hoewel de ENS-prijs sterk is gedaald.

Leer hoe je Ethereum kunt kopen.

Litecoin (LTC)

De prijs van Litecoin is dit jaar fors gedaald. Voor een groot deel heeft de munt zelfs zijn correlatie met Bitcoin verloren. Toch is het een van de oudste munten in de industrie, wat betekent dat het vertrouwen heeft van investeerders. Als de digitale munten terugveren, bestaat de mogelijkheid dat Litecoin ook gaat stijgen.

Leer hoe je Bitcoin kunt kopen met een bankpas.