Oekraïne annuleert Airdrop aan cryptodonoren en wil NFT’s uitgeven

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Oekraïne annuleert Airdrop aan cryptodonoren en wil NFT’s uitgeven

By Charles Thuo - Kort bericht

In een interessante wending na beweringen dat Oekraïne's geplande Airdrop waarschijnlijk het doelwit was van een phishing-poging, heeft Oekraïne besloten zijn langverwachte Airdrop aan zijn cryptodonoren te annuleren.

Oekraïne heeft er in plaats daarvan voor gekozen om NFT's aan te bieden en zei dat het NFT's op een nog niet bekend tijdstip aan de cryptodonoren zal uitgeven.

NFT's om de cryptodonoren te bedanken

Oekraïne was van plan om nieuw geslagen cryptocurrency-tokens door de regering te verspreiden tot vice-premier Mykhailo Fedorov de annulering van de geplande Airdrop via een tweet aankondigde.

De annulering kwam kort nadat Twitter-gebruikers de nieuw geslagen token Peaceful World (WORD) tokendistributie van de Oekraïense Ethereum wallet al snel zagen als een waarschijnlijke phishing-poging. De Ethereum wallet van het land leek een nieuw geslagen token te verspreiden, maar het vermoeden bestaat dat hackers de token probeerden te vervalsen in een mogelijke zwendel.

Airdrop-nieuws heeft geleid tot meer donaties

Nadat Oekraïne woensdag de airdrop aankondigde, waren de cryptodonaties net de $50 miljoen gepasseerd.

Net zoals cryptoprojecten token-airdrops gebruiken om de betrokkenheid op hun platforms te vergroten, was Oekraïne van plan een Airdrop aan te bieden om mogelijk meer mensen aan te moedigen hun crypto-donaties in te sturen en het werkte zeker. Het nieuws over de Airdrop volgde Oekraïne op de hielen en zei dat het DOT-donaties was gaan accepteren en verschillende andere altcoins begon te accepteren, waaronder dogecoin (DOGE).

Op het moment van schrijven scannen gegevens van Ether dat de Oekraïense Ethereum wallet crypto-activa heeft ontvangen ter waarde van meer dan $15,9 miljoen, waarbij Ethereum (ETH) slechts goed is voor ongeveer $8,1 miljoen. De rest, die meer dan $7 miljoen bedraagt, is in de vorm van stablecoins en altcoins zoals Candle (CNDL), Tether, Dai, USD Coin en Dogs Of Elon (DOE), onder anderen.

Voordat het door Rusland werd binnengevallen, liep Oekraïne voorop bij de adoptie van cryptovaluta en was het het eerste land ter wereld dat officieel pleitte voor donatie via crypto. De verhuizing was in alle opzichten slim, aangezien de hryvnia sindsdien is gecrasht en elektronische betalingen negatief zijn beïnvloed door de invasie.