OKEx kondigt de lancering van het OKExChain mainnet in januari aan

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

OKEx kondigt de lancering van het OKExChain mainnet in januari aan

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Afbeelding van een raketlancering en het OKEx logo

OKExChain wordt ‘s werelds eerste open source en op trading gerichte keten

OKEx heeft vanmorgen aangekondigd dat het OKExChain mainnet nu na meerdere iteratieve updates officieel in 2021 gelanceerd wordt.

De technologie plus het doel van de OKExChain zijn met de veranderende eisen van de industrie en de voortschrijdende technologieën geëvolueerd gedurende de drie jaar dat het in ontwikkeling is. Het maximale aantal transacties per seconde was de eerste focus van de high-performance publieke keten, voordat deze naar een algemeen applicatie keten verschoof, die op bruikbaarheid gericht is. Nu, in haar laatste iteratie, is het een uniek en robuust plus efficiënt handelsketen.

OKEx heeft gedurende deze jaren van ontwikkeling geprobeerd een grenzeloos ecosysteem voor het uitwisselen van waarde op te bouwen dat echt gedecentraliseerd is. OKExChain is ‘s werelds eerste open source op trading gerichte keten en wordt in januari voor het publiek gelanceerd.

Het lanceringsproces bestaat uit vier fasen. Ten eerste zal er de ontstaansfase zijn, wanneer het oorspronkelijke token van de OKExChain als eerste geslagen en gedistribueerd wordt, wat van 16:00 uur UTC op 31 december 2020 tot 16:00 uur UTC op 14 januari 2021 zal plaatsvinden.

Ten tweede zal er de stabiliteit testfase van het OKExChain mainnet zijn, die na de lancering van het mainnet de betrouwbaarheid en veiligheid van de OKExChain garanderen; dit door een laatste test van het gehele netwerk in coördinatie met de community uit te voeren. Het is onzeker hoe lang deze fase zal duren.

De derde fase, waarin volgens het voorstel van de validators de transactiefunctie geïmplementeerd zal worden, begint zodra het systeem de stabiliteit testfase heeft doorstaan. Gebruikers kunnen dan hun tokens opnemen en op de OKExChain storten.

Ten slotte zal in de vierde fase het hoofdnetwerk officieel compleet gelanceerd worden. Na het voorstel van de validator wordt de virtuele smart contracts machine ingeschakeld, wat betekent dat OKExChain dan met alle andere projecten op de Ethereum blockchain compatibel is.

Jay Hao, de CEO van OKEx, zei vanmorgen over de lancering op Twitter: “Vandaag onthullen we #OKExChain: ‘s werelds eerste trading keten: een gedecentraliseerd, grenzeloos, op blockchain technologie gebaseerd ecosysteem voor het uitwisselen van waarde. Prijs het geweldige werk aan dat ons team de afgelopen 3 jaar verricht heeft bij het bouwen van één van de beste producten in de branche.”

De initiële muntslag van het native token (OKT) van de OKExChain zal 10 miljoen tokens creëren en het zal theoretisch een maximale voorraad limiet van 72,2 miljoen hebben. De blokbeloning zal in eerste instantie 1 OKT zijn en deze zal hetzelfde halvingsmodel als Bitcoin volgen, plus elke drie jaar gehalveerd worden.

Na de officiële lancering van het mainnet kunnen de OKT houders OKExChain validators worden om zo transactiekosten en blokbeloningen te verdienen. OKT wordt proportioneel onder de houders van het huidige OKEx token OKB verdeeld, die zij nu via OKEx Jumpstart kunnen staken.