Ondo Finance haalt $20 miljoen binnen van Founders Fund en Pantera

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ondo Finance haalt $20 miljoen binnen van Founders Fund en Pantera

By Benson Toti - Kort bericht

Ondo Finance, een crypto-startup die een gedecentraliseerde investeringsbank wil bouwen en financiële producten op maat wil aanbieden aan zowel institutionele als particuliere beleggers, heeft $20 miljoen binnengehaald in zijn Series A-financieringsronde.

De financiering werd mede geleid door Founders Fund, een durfkapitaalbedrijf opgericht door Peter Thiel en Pantera Capital, een op blockchain gerichte institutionele vermogensbeheerder. Coinbase Ventures, GoldenTree, Tiger Global, Wintermute, Flow Traders en Steel Perlot sloten zich aan bij de ronde als strategische investeerders, merkte Ondo Finance op in een persbericht.

In augustus 2021 kondigde Ondo een startronde van $4 miljoen aan, geleid door Pantera Capital.

Ondo Finance kijkt naar meer DeFi-producten

De startup zal het geld gebruiken om zijn team op te bouwen als onderdeel van bredere plannen om de invoering van gedecentraliseerde financiering (DeFi) binnen de reguliere investeringssector te versnellen.

Daarnaast wil het bedrijf nieuwe producten lanceren en zijn bestaande productaanbod verbeteren, inclusief gedecentraliseerde gestructureerde producten en Liquidity-as-a-Service-aanbod.

“Vaults”, dit zijn bundels van DeFi-producten die zijn getemperd met verschillende risiconiveaus en waarmee beleggers zich kunnen indekken tegen neerwaartse risico’s, zijn erg populair geworden. Ondo wil meer producten en toegang bieden.

We zijn verheugd om de vraag te zien naar de gemeenschapskluizen en het aanbod van Liquidity-as-a-Service van Ondo, die eigenlijk een simpele MVP waren zonder liquiditeitsmining of andere prikkels van ons “, aldus Nathan Allman, de oprichter van de startup en de directeur.

Hij voegde eraan toe dat het team nieuwe producten in de gaten houdt die het nog gemakkelijker maken voor passieve beleggers die blootstelling willen aan DeFi-opbrengsten.

Volgens Allman zullen de nieuwe producten worden geleverd met aangepaste risiconiveaus en kluizen bevatten voor algoritmische stablecoins en blockchains.