Onmiskenbare groei in het financiële nut van blockchain, aldus Adam Dell

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Onmiskenbare groei in het financiële nut van blockchain, aldus Adam Dell

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Blockchain technologie heeft ingang gevonden in verschillende sectoren van de wereldeconomie, waaronder financiën, toeleveringsketen, gezondheidszorg en meer.

Durfkapitalist Adam Dell, de oprichter en CEO van een nieuw investeringsplatform genaamd Domain Money, is van mening dat blockchain technologie erg populair is geworden in de financiële wereld.

Dell noemde dit tijdens een recent interview en stelde dat de financiële functie van blockchain aanzienlijk is gegroeid. Hij voegde eraan toe dat deze groei zou kunnen leiden tot een stijging van het inkomen voor bedrijven die de technologie gebruiken. Dell zei:

“De groei van het financiële nut van deze onderliggende technologieën valt niet te ontkennen. Naarmate ze op grotere schaal worden toegepast in commerciële gebruiksscenario's – nogmaals, niet gerelateerd aan speculatie – denk ik dat je een aanzienlijke groei zult zien in reële inkomsten en echte cashflow die uit deze technologieën komen."

Dell verliet vorig jaar zijn positie in Goldman Sachs nadat hij leiding had gegeven aan de online-only sectie van de bank, Marcus. Hij wees erop dat cryptocurrency transacties de achterstand op fiat-valutatransacties beginnen in te halen.

Hij merkte op dat Visa in 2021 ongeveer $10 biljoen aan transacties heeft verwerkt, wat minder is dan de $11,6 biljoen die op de Ethereum blockchain is verplaatst.

Bitcoin en de bredere cryptocurrency-markt zijn de afgelopen jaren talloze keren bekritiseerd. Dell zei echter dat Bitcoin meer mainstream wordt naarmate de acceptatiegraad toeneemt. Hij zei:

"Het is een weerspiegeling van de volwassenheid die de cryptomarkten doormaken. Deze activa worden nu breder gehouden over een grotere institutionele basis. Dus neerwaartse druk op de macromarkt zal onveranderlijk ook van invloed zijn op crypto."

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur goed gepresteerd en heeft bijna 4% toegevoegd aan de totale marktkapitalisatie. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency staat nu boven de $1,8 biljoen.

Bitcoin, 's werelds meest toonaangevende cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, overtrof het psychologische niveau van $40k nadat het de afgelopen uren meer dan 4% aan zijn waarde had toegevoegd.