Prijs Chainlink met dubbele cijfers omhoog na verlenging van weekendwinst

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijs Chainlink met dubbele cijfers omhoog na verlenging van weekendwinst

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Het LINK/USD handelspaar zou nog eens met 20% kunnen stijgen als de bulls nieuwe kansen boven de 35 dollar ruiken

De prijs van Chainlink is de afgelopen 24 uur met meer dan 14% gestegen om zo boven de 34 dollar te verhandelen, dit terwijl de bulls deze opwaartse beweging richting de 40 dollar proberen voort te zetten.

De dubbelcijferige LINK/USD koerswinst komt omdat de algehele cryptomarkt een geweldige start van de week maakte, nadat Bitcoin (BTC) boven de 51.000 dollar uitkwam.

Elders op de cryptomarkt schommelt de Ethereum prijs zo rond de 3.950 dollar, aangezien de handelaren naar een doorbraak boven het 4.000 dollar prijsniveau zoeken, terwijl Bitcoin Cash (BCH) en Filecoin (FIL) ook dubbelcijferige prijsbewegingen registreren om respectievelijk op 794 en 116 dollar te verhandelen.

De totale crypto marktkapitalisatie is ondertussen in de afgelopen 24 uur met 3,5% tot ongeveer 2,46 biljoen dollar gestegen.

LINK prijsanalyse

Volgens het on-chain en sociale metrische platform Santiment wordt de prijsstijging van Chainlink veroorzaakt door het bereiken van nieuwe pieken in de ontwikkelingsactiviteit op Github.

Grafiek met de prijs van LINK en haar ontwikkelingsactiviteit. Bron: Santiment

De diverse prijsfeed integraties van Chainlink hebben alsmede aan het positieve sentiment rond het protocol bijgedragen, een scenario dat waarschijnlijk met haar nieuwe stappen in de gedecentraliseerde financiën (DeFi) gecombineerd zal worden om zo LINK haar target weerstandsniveaus in het 37 tot 42 dollar bereik te zien.

Op technisch gebied is de prijs van LINK na het overschrijden van het 200-daags voortschrijdend gemiddelde aanzienlijk gestegen. De bulls hebben zelfs een mooie ondersteuningszone boven de 30 dollar tot stand gebracht, met een herbeproeving van de horizontale lijn die een basis voor nieuwe koerswinsten vormt.

LINK/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingView

De overbought omstandigheden van de dagelijkse RSI en de bullishe cross-over van de MACD wijzen op een mogelijke voortzetting van deze uptrend. Als de prijs van Chainlink de 37 dollar prijsbarrière doorbreekt, dan zouden de nieuwe prijstargets voor LINK/USD waarschijnlijk zo rond de 43 dollar liggen.

Aan de andere kant zou het falen om boven de 33 dollar te blijven een mogelijke prijsval naar de 200 MA op de 28 dollar kunnen veroorzaken en mogelijkerwijs zelfs een afdaling richting de horizontale ondersteuningslijn zo rond de 25 dollar.