Prijs van Safemoon zit in een meltdown. De dip kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijs van Safemoon zit in een meltdown. De dip kopen?

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

De prijs van Safemoon bevindt zich in een scherpe vrije val omdat beleggers twijfelen of de munt de huidige uitverkoop zal overleven. Het token SFM is de afgelopen zeven opeenvolgende weken gedaald en de situatie wordt steeds erger. Het wordt nu verhandeld op 0,00030, het laagste niveau sinds januari van dit jaar.

Waarom zit SFM in een vrije val?

Safemoon was ooit een hoogvliegende cryptocurrency die in 2021 door een groot aantal beroemdheden werd onderschreven. De belofte was dat houders beloond zouden worden voor het vasthouden van de munt. Deze vergoedingen moesten worden gegenereerd uit de activiteiten van het netwerk.

Safemoon heeft de hype niet waargemaakt en een aantal spraakmakende ontwikkelaars heeft de organisatie verlaten. Nu het netwerk van Terra implodeert, maken investeerders zich nu zorgen dat Safemoon de volgende zou kunnen zijn. Ten eerste hebben twee groepen al serieuze beschuldigingen geuit over het netwerk en zijn makers. Ze zijn beschuldigd van het uitvoeren van een klassiek pomp- en dumpschema.

Achter de schermen proberen de ontwikkelaars het project de moeite waard te maken. Vorig jaar lanceerden ze de tweede versie die enige bekendheid verwierf. Tegelijkertijd lanceerden ze Operatie Pheonix, die naar verwachting zal investeren in windprojecten in plaatsen zoals Afrika. De windturbines worden gebouwd door een bedrijf dat bekend staat als Semtiv.

Toch is de kans groot dat dit project niet zal slagen. Ten eerste zijn windturbines extreem dure apparaten en is de uitrol ervan niet eenvoudig. Dit verklaart waarom momenteel slechts een klein deel van de wereldeconomie op wind draait. Bovendien beschikt Safemoon niet over al deze middelen. De totale marktkapitalisatie van de munt is momenteel $185 miljoen.

Safemoon prijsvoorspelling

De dagelijkse grafiek laat zien dat de prijs van SFM zich de laatste tijd in een enorme uitverkoop bevindt. Het daalde tot een dieptepunt van 0,00029, het laagste niveau sinds januari. Het is erin geslaagd om onder het belangrijke ondersteuningsniveau van 0,00038 USDT te komen, wat het laagste niveau was op 6 mei. De munt bevindt zich nog steeds onder de voortschrijdende gemiddelden op korte en lange termijn.

Daarom zal de prijs van Safemoon waarschijnlijk blijven dalen, aangezien de bears zich richten op de volgende belangrijke ondersteuning op 0,00026 USDT.