Prijsanalyse: NEO, BNB en Uniswap zullen in het weekend waarschijnlijk zakken

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijsanalyse: NEO, BNB en Uniswap zullen in het weekend waarschijnlijk zakken

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

NEO, Binance Coin (BNB) en Uniswap (UNI) zijn allemaal bearish op weg naar het weekend en kunnen de komende uren verdere verliezen lijden

De cryptomarkt lijkt haar afdaling naar het rode gebied in het weekend voort te zetten. Alle top 20 cryptovaluta’s zijn de afgelopen 24 uur met meer dan 10% gedaald, aangezien we getuige zijn van misschien wel de sterkste correctie in maanden. Binance Coin (BNB) is de afgelopen 24 uur met 14% gedaald en dreigt tijdens het weekend onder 450 dollar te zakken. NEO verloor in de recente correctie bijna 20% van haar waarde en zou verder kunnen zakken tot 70 dollar, tenzij wanneer de markt zich herstelt. Uniswap staat nog steeds in de top tien na 15% van haar waarde te hebben verloren en zal het ondersteuningsgebied van 29 dollar moeten verdedigen om verdere verliezen te voorkomen.

BNB prijsvooruitzicht

Een blik op de BNB/USDT 4-uurs prijsgrafiek laat zien dat Binance Coin zich nog steeds in een bearishe stand bevindt, ondanks een stijging van 5% in het afgelopen uur. De bulls hebben de steun van 452 dollar kunnen verdedigen, waardoor BNB zich naar 490 dollar kon herstellen. Het handelt nog steeds binnen haar 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde gebied (490 dollar). Als het op het recent gevonden momentum voortbouwt, dan zou het dit weekend kunnen proberen weer boven de 511 dollar te klimmen.

BNB/USDT 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De RSI en MACD laten echter zien dat de bears nog steeds de touwtjes in handen hebben en zouden tot een verdere correctie kunnen leiden. Als deze correctie plaatsvindt, dan zou BNB haar 452 dollar ondersteuning kunnen verliezen, waardoor de 430 dollar steun in beeld komt.

NEO prijsvooruitzicht

NEO bevindt zich in een vergelijkbare situatie als BNB. Het NEO/USD handelspaar is het afgelopen uur met 2% gestegen en de afgelopen 24 uur met 16% gedaald, waarbij de 4-uurs prijsgrafiek er momenteel nog steeds bearish uitziet. De cryptovaluta heeft de 72 dollar steun verdedigd en marcheert nu langzaam naar het weerstandspunt van 84 dollar.

NEO/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Als de bulls zich herstellen, dan zou NEO kunnen proberen een run naar de 90 dollar te maken en dit weekend op naar de 100 dollar te gaan. De technische indicatoren zijn momenteel echter bearish, wat duidt op verdere verliezen dit weekend. Als de 72 dollar ondersteuning niet verdedigd wordt, dan kan het NEO/USD handelspaar in een neerwaartse spiraal richting de 200-daagse SMA (63,02 dollar) gaan.

UNI prijsvooruitzicht

Uniswap (UNI) weerspiegelt de prestaties van de bredere markt nadat het de afgelopen dag 13% van haar waarde verloor. Het UNI/USD handelspaar ziet er momenteel ongelooflijk bearish uit. Als de huidige trend zich voortzet, dan zal UNI gedwongen worden om het ondersteuningspunt van 28 dollar te verdedigen. Bij verdere verliezen zou UNI tot onder 25 dollar kunnen zakken, een prijs die in weken niet meer gezien is.

UNI/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De bearishe cyclus zou kunnen voortduren aangezien het MACD level zich in de rode zone bevindt. De RSI is onder de 50, wat op een negatieve cyclus duidt.

UNI zou zich echter kunnen herstellen als het hulp van de bredere markt krijgt. Tijdens een rally zal UNI dan de 32 dollar overtreffen en proberen de weerstand van 35 dollar te doorbreken. Een uitgebreide marktrally zou de cryptovaluta kunnen helpen om opnieuw haar wekelijkse hoogtepunt van 39,44 dollar te bereiken.