Prijsanalyse: NEO, Tezos (XTZ), VeChain (VET)

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijsanalyse: NEO, Tezos (XTZ), VeChain (VET)

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
De Altcoin prijzen zullen naar verwachting dit weekend bewegen

Tezos en VeChain zouden tijdens het weekend hoger kunnen stijgen, terwijl NEO na recente verliezen in de tegenovergestelde richting zou kunnen gaan

Op weg naar het weekend heeft Ethereum (ETH) een sterke ondersteuning van meer dan 2.000 dollar opgebouwd, terwijl Binance Coin (BNB) comfortabel boven de 400 dollar handelde. Als de huidige omstandigheden aanhouden, dan zou het XRP token van Ripple haar opwaartse traject kunnen voortzetten terwijl Bitcoin ervoor strijdt de 60.000 dollar terug te winnen.

Weg van de schijnwerpers is hier onze analyse van de drie belangrijkste munten om dit weekend goed in de gaten te houden.

NEO prijsvooruitzicht

NEO is de afgelopen 24 uur met ongeveer 1% gedaald en kan dit weekend opnieuw verder zakken. Dit verlies komt na een rally van 16,2% in de afgelopen week en het bereikte daarbij een 30 dagen piekprijs van 68,50 dollar. Op dit moment wordt NEO tegen 60,80 dollar verhandeld en het zou als de trend zich voortzet naar haar 50-daagse EMA (56,90 dollar) op de 4-uurs prijsgrafiek kunnen afglijden.

NEO/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Een doorbraak boven het volgende weerstandsniveau van 61,85 dollar zou NEO de springplank kunnen geven om haar hoogste punt in 24 uur van ongeveer 63 dollar te overtreffen. De MACD ligt nog steeds boven de drempel, wat betekent dat de bulls de kans krijgen om de controle over de markt terug te krijgen.

XTZ prijsvooruitzicht

Tezos is de hele week al aan het rallyen, en het zou haar winst tot in het weekend kunnen uitbreiden. XTZ is in de afgelopen 24 uur met 9% gestegen ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Een blik op de XTZ/USD 4-uurs prijsgrafiek laat zien dat de cryptovaluta bullish is. Het wordt op dit ogenblik tegen 6,29 dollar verhandeld, en als het de trend voortzet, dan zou het de volgende weerstand van 6,35 dollar kunnen overwinnen, waarna het zich op haar maandelijkse piekprijs van 6,79 dollar kan richten.

XTZ/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

XTZ/USD handelt momenteel ver boven haar 100-daagse SMA (4,90 dollar), terwijl de MACD op dit moment alsook bullish blijft. Als de bears echter de controle over de markt overnemen, dan zullen ze veel werk moeten verrichten om de prijs onder de 5,30 dollar te laten zakken, aangezien het token op dit punt al een sterke ondersteuning heeft.

VET prijsvooruitzicht

VET is één van de vele cryptovaluta’s die onlangs een nieuw record hebben bereikt. In de afgelopen week steeg de munt met meer dan 34% in de richting van de 0,12 dollar. Het verloor toen momentum en zakte twee dagen geleden naar 0,09 dollar. Maar de bulls verdedigden deze positie en hielpen VET weer hoger te komen en een paar uur geleden bereikte het zo zelfs een nieuw record (0,123 dollar). Als de huidige situatie aanhoudt, dan zou het VET/USD handelspaar dit weekend nog hoger in dit onbekende terrein kunnen stijgen.

VET/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De VET/USD 4-uurs prijsgrafiek toont de bullishe run van de afgelopen week, met indicatoren die erop wijzen dat deze trend zich zou kunnen voorzetten. De 14-daagse RSI suggereert overbought condities, maar de MACD is duidelijk bullish.

Als de bulls hun momentum verliezen, dan zullen ze waarschijnlijk toch nog een ondersteuning op 0,097 dollar houden, aangezien verdere dalingen ertoe kunnen leiden dat de cryptovaluta onder de 0,08 dollar zakt.