Prijsvoorspelling Anchor Protocol nu TVL terugkruipt naar $20 miljard

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijsvoorspelling Anchor Protocol nu TVL terugkruipt naar $20 miljard

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Anchor Protocol staat nog steeds onder druk, zelfs nadat de marktactiviteit het relatief goed deed. Het token ANC wordt verhandeld op $1.7100, wat iets boven het dieptepunt van deze maand van $1.5855 ligt. Het blijft dit jaar ongeveer 72% onder het hoogste niveau, wat de totale marktkapitalisatie op meer dan $587 miljoen brengt.

Anchor TVL stijgt weer

Anchor Protocol is een toonaangevend blockchain-project dat zich in de gedecentraliseerde financiële (DeFi)-industrie bevindt. Het is een leen- en spaarplatform dat bekend staat om het leveren van opwindende beloningen aan zijn gebruikers.

Volgens zijn website heeft Anchor een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $19,9 miljard. Hiervan bedragen de totale deposito’s meer dan $14 miljard en een totaal onderpand van meer dan $5,9 miljard. De munt heeft een totale opbrengstreserve van meer dan 198 miljoen UST.

De prestaties van het Anchor Protocol zijn de afgelopen maanden achtergebleven doordat beleggers reageerden op de introductie van de semi-dynamische verdienratio. Dit betekent simpel gezegd dat de verdiensnelheid van de munt elke eerste dag van de maand wordt aangepast.

Meer informatie over het kopen van cryptocurrency.

Het ingebouwde systeem actualiseert de APY met + of min 1,5%, waarbij het plafond 20% is. Dit systeem is afhankelijk van de opbrengstreserve. Als de rendementsreserve bijvoorbeeld met 1,5% stijgt, stijgt ook de verdienratio met 1,5%.

Als de reserve daarentegen met 3% stijgt, stijgt ook de verdienratio met 1,5%. Veel investeerders geloofden dat dit systeem was. Zondag maakte het officiële Twitter-account bekend dat de APY voor het protocol voor deze maand zo’n 18% bedraagt.

Anchor Protocol valt ook naar beneden als investeerders reageren op de nieuwste Prop 25, die de orakel-time-out verhoogde van 60 naar 90 seconden.

Anchor Protocol prijs

De prijs van Anchor Protocol bevindt zich de afgelopen maanden in een sterke bearish trend, aangezien er zorgen over het rendement blijven bestaan. De munt bewoog iets onder de bovenzijde van het dalende kanaal. Het is ook iets onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen bewogen, terwijl de Stochastic Oscillator iets onder het overboughtniveau is bewogen.

Daarom zal het ANC-token waarschijnlijk de neerwaartse trend hervatten, aangezien de bears zich richten op de onderkant van het dalende kanaal, op $1,45. Een beweging boven het weerstandsniveau op $1,8 maakt de bearish verwachting ongeldig.