Prijsvoorspelling ApeCoin: zal APE boven de $20 stijgen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijsvoorspelling ApeCoin: zal APE boven de $20 stijgen?

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De opmerkelijke rally van de prijs van ApeCoin zet door, terwijl de groei van het ecosysteem doorgaat. Het APE-token wordt verhandeld op $18,18, wat dicht bij het hoogste punt ooit, van $19,50, ligt. Het is met meer dan 147% gestegen ten opzichte van het laagste niveau op 17 maart, wat de totale marktkapitalisatie op meer dan $5,2 miljard brengt. Is ApeCoin een goede koop?

Waarom stijgt APE?

ApeCoin is een van de nieuwste cryptocurrencies die er zijn. Het is het oorspronkelijke token voor de Bored Ape Yacht Club (BAYC), een van de grootste NFT-ecosystemen in de branche. Volgens CoinMarketCap heeft het een totale marktwaarde van 1,35 miljoen ETH die momenteel meer dan $3 miljard waard is. Het Mutant Ape Yacht is ook gestegen.

De prijs van ApeCoin is sterk gestegen nu de groei van het ecosysteem is versneld. De ontwikkelaars hopen dat een metavers platform de groei van het ecosysteem zal stimuleren. Beleggers geloven dat het ecosysteem zal leiden tot meer groei van de metaverse- en NFT-industrie. Het metaverse platform zal bekend staan als Otherside.

Toch zijn er zorgen over de consolidatie van de munt, aangezien meer dan 52% van de munten in handen is van insiders. En de meeste NFT-aankopen zullen teruggaan naar deze insiders, die vorige maand $450 miljoen van investeerders hebben opgehaald. Inderdaad, in een notitie zei The Verge:

“Zelfhandelende oprichters en investeerders; een hype-machine in overdrive; en een groeiende ontkoppeling tussen het web3 dat ons was beloofd en degene die wordt verhandeld op de crypto-uitwisselingen. En als dat zo is, zou het me niet verbazen als decentralisatie het eerste slachtoffer is.”

ApeCoin prijsvoorspelling

De vieruurgrafiek laat zien dat de APE-prijs de laatste tijd in een sterke bullish trend zit. De munt is erin geslaagd om boven het belangrijke weerstandsniveau van $15,50 te komen, wat het hoogste niveau was op 28 maart. Het is ook boven het 25- en 50-daags voortschrijdend gemiddelde gestegen, terwijl de Relative Strength Index (RSI) iets onder het overboughtniveau is bewogen.

Daarom is er een kans dat de ApeCoin-prijs op korte termijn zal blijven stijgen, aangezien de bulls zich op de belangrijkste weerstand op $20 richten.