Prijsvoorspelling Near Protocol terwijl Ref Finance TVL stijgt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijsvoorspelling Near Protocol terwijl Ref Finance TVL stijgt

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Near Protocol bevindt zich in een opwaartse trend naarmate de groei van het ecosysteem doorzet. Het token wordt verhandeld op $17,12, wat ongeveer 130% boven het laagste niveau in februari was. De marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $11,35, waarmee het de 17e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Bijna ecosysteemgroei

Near Protocol is een van de grootste blockchains die een toonaangevende speler in de industrie wil worden. Het netwerk verandert momenteel in een volledig sharded-platform. Sharding is een complex proces dat blokken in kleinere stukjes breekt, ook wel shards genoemd. Als gevolg hiervan helpt het proces om de algehele doorvoer te vergroten.

April was een succesvol project voor het Near Protocol. Ten eerste hebben de ontwikkelaars meer dan $350 miljoen opgehaald bij investeerders. Deze fondsen zullen worden gebruikt om het ecosysteem te laten groeien door subsidies aan ontwikkelaars te verstrekken en om meer ontwikkelaars in dienst te nemen. De nieuwe fondsenwerving vond plaats een paar maanden nadat de ontwikkelaars nog eens $150 miljoen hadden opgehaald.

De prijs van Near Protocol is ook gestegen vanwege de aanhoudende groei van het ecosysteem. Volgens DeFi Llama is de totale waarde van het netwerk (TVL) gestegen tot meer dan $1,4 miljard. De TVL van Near zelf is gestegen tot $476 miljoen, terwijl die van Aurora is gestegen tot meer dan $960 miljoen.

Op dinsdag steeg NEAR scherp nadat de TVL in Ref Finance naar meer dan $200 miljoen was gestegen. Het is de afgelopen 24 uur met 14% gestegen en in de afgelopen zeven dagen met 52%. Dit maakt het de grootste applicatie die is ingebouwd in Near Protocol. Andere toepassingen in het netwerk hebben ook een sterke sprong van TVL gezien. Burrow steeg bijvoorbeeld tot meer dan $143 miljoen, terwijl Meta Pool steeg tot meer dan $143 miljoen.

Near Protocol prijsvoorspelling

De daily chart laat zien dat de NEAR-prijs zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend bevindt. Onderweg heeft de munt gevormd wat lijkt op een kop-en-handvat-patroon. Dit patroon geeft meestal een signaal af dat de bullish trend zich zal voortzetten.

Het is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. De munt is ook gestegen boven de stijgende trendlijn die in bruin wordt weergegeven. Daarom zal de prijs van Near Protocol blijven stijgen, aangezien de bulls zich richten op het hoogste punt ooit van $20,50.