Prijsvoorspelling The Graph: GRT onderweg naar stijging van 61%

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijsvoorspelling The Graph: GRT onderweg naar stijging van 61%

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Graph is de afgelopen weken stabiel gebleven, omdat beleggers de groeiende acceptatie van het platform toejuichen. GRT handelt op $0,50, wat ongeveer 68% boven het laagste niveau van dit jaar is. De koers blijft scherp onder het hoogste punt ooit, terwijl de marktkapitalisatie $3,3 miljard bedraagt.

Ecosysteem groeit

The Graph is een toonaangevend blockchain-project dat veel gewone mensen niet gebruiken. Maar het is wel een groot project dat dagelijks wordt gebruikt door de meeste ontwikkelaars.

Het platform biedt handige API's die bekend staan als subgrafieken waarmee deze ontwikkelaars grote datasets kunnen ontginnen. Als zodanig wordt het vaak gezien als de Google van ontwikkelaars, waardoor het buitengewoon nuttig is vanwege de enorme hoeveelheid tijd die het hen bespaart.

In de afgelopen maanden is de migratie naar de subgrafieken van The Graph snel gegroeid. In een recente notitie merkten de ontwikkelaars op dat het aantal activiteiten in het netwerk een sterke opwaartse trend vertoont. Als gevolg hiervan is het aantal nieuwe subgrafieken op het platform gestegen tot ongeveer 282.

Ze komen uit alle sectoren zoals DeFi, muziek, kunst en Non-Fungible Tokens (NFT). Enkele van de recente platforms die The Graph hebben geadopteerd, zijn Boba Network, Avalanche en Solana.

Ook de koers van Graph is gestegen door de recente investeringen in het platform. Eerder deze maand haalde The Graph miljoenen dollars op bij investeerders. Het heeft een deel van deze fondsen gebruikt om projecten te financieren die naar het platform verhuizen.

Ondertussen heeft de prijs van GRT het goed gedaan terwijl beleggers wachten op het komende Graph evenement. De eerste golf tickets voor het evenement in juni is al uitverkocht, wat aangeeft dat er veel vraag is. Vandaag gaat de tweede golf tickets in de verkoop.

Prijsvoorspelling The Graph

De dagelijkse grafiek laat zien dat de GRT-prijs de afgelopen dagen in een opwaartse trend zit. Onderweg is de munt iets onder het 23,6% Fibonacci-retracementniveau bewogen. Het is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen, terwijl de MACD boven het neutrale niveau is gestegen.

Daarom zal de prijs van The Graph waarschijnlijk blijven stijgen, aangezien de bulls zich richten op het retracementniveau van 50% op $0,88. Deze prijs ligt ongeveer 61% boven het huidige niveau.