Prijsvoorspelling van Anchor Protocol nu het ANC-token de zwaartekracht tart

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijsvoorspelling van Anchor Protocol nu het ANC-token de zwaartekracht tart

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Het Anchor Protocol heeft de afgelopen weken de zwaartekracht getrotseerd omdat de belangstelling voor zijn ecosysteem is toegenomen. De ANC-munt wordt verhandeld tegen $3,50, het hoogste niveau sinds 4 januari van dit jaar. Het is dit jaar met meer dan 173% gestegen ten opzichte van het laagste niveau, wat de totale marktkapitalisatie op meer dan $879 miljoen brengt.

Anker Protocol groei

Decentralized Finance (DeFi) is een van de snelst groeiende industrieën ter wereld. De industrie heeft een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $120 miljard, wat een uitstekend bedrag is als je bedenkt dat het een paar jaar geleden niet onbestaande was.

De industrie is mogelijk gemaakt door de snelgroeiende slimme contractsector die momenteel wordt gedomineerd door Ethereum. Anchor Protocol is een van de snelst groeiende DeFi-protocollen ter wereld. Het is gebouwd met behulp van het slimme contractplatform van Terra.

Anchor Protocol is in 2020 ontwikkeld door Nicholas Platias, Joon Lee en Marco Di Maggio om mensen van over de hele wereld te helpen toegang te krijgen tot een stabiele opbrengst. Gebruikers hebben toegang tot een stabielere opbrengst dan op andere platforms zoals Maker en Compound.

Anchor lost de uitdaging van volatiliteit op door een spaarprotocol te bieden dat rendement biedt, mogelijk gemaakt door blokbeloningen van grote proof-of-stake-platforms. Het stabiliseert de depositorente met bock-beloningen die toekomen aan activa die worden gebruikt om stablecoins te lenen.

De prijs van het Anchor Protocol stijgt terwijl investeerders de sterke prestaties van het protocol toejuichen, zelfs als de cryptocurrency-industrie door uitdagingen gaat. Gegevens die in het dashboard worden weergegeven, laten bijvoorbeeld zien dat het een totale waarde van 11,7 miljard UST heeft vergrendeld. Deze fondsen worden gemaakt door een storting van 7,4 miljard UST en een totaal onderpand van ongeveer 4,2 miljard. Deposanten in Anchor maken een JKP van ongeveer 19,45%.

Prijsvoorspelling van Anchor Protocol

De vieruurgrafiek laat zien dat de ANC-prijs zich de afgelopen weken in een sterke bullish trend bevindt. Ondertussen is de munt boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. Het bewoog zich ook boven de bovenzijde van het stijgende kanaal dat in het zwart wordt weergegeven.

Daarom zal de prijs van de munt waarschijnlijk blijven groeien, aangezien de bulls zich richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau op $4, wat ongeveer 17% boven het huidige niveau is.