Prijzen BAYC NFT’s dalen al 6 dagen nu cryptocrash in crisis verandert

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Prijzen BAYC NFT’s dalen al 6 dagen nu cryptocrash in crisis verandert

By Charles Thuo - Kort bericht

De prijzen van Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT’s zijn de afgelopen zes opeenvolgende dagen in een neerwaartse trend geweest, nu de bredere crash van de cryptomarkt in een catastrofe verandert.

De crash van de cryptomarkt heeft niet alleen een directe impact op de crypto-industrie, maar ook op alle andere kenmerken, inclusief NFT’s. De Non-Fungible Token (NFT)-markt, inclusief de BAYC NFT’s, een van de grootste en meest populaire NFT-collecties, is grotendeels getroffen.

BAYC behoorde tot de beste NFT-presteerders en zijn populariteit heeft de afgelopen weken zelfs kunnen wedijveren met die van populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Vanwege de huidige inzinking van de cryptomarkt, duiken de prijzen van de BAYC NFTs-prijzen echter ook op in combinatie met de bredere prijsdalingen binnen de grotere cryptomarkt.

Bored Ape Yacht Club optreden

Hoewel zowel BAYC NFT’s als BTC een duikvlucht maken, presteren BAYC NFT’s beslist veel slechter dan BTC en Ethereum (ETH). In de afgelopen zes dagen zijn de NFT’s met ongeveer 29% gedaald, terwijl BTC met 15,8% is gedaald en ETH met 13% is gedaald.

Andere grote en populaire NFT’s zijn ook getroffen en ervaren enorme prijsdalingen, zoals de prijs van de JPG NFT Index, die de afgelopen 6 dagen ook een enorme daling van 26% heeft gezien.

Andere NFT-collecties die ook een duikvlucht hebben gemaakt, zijn de Otherdeed NFT en Moonbirds NFT, die respectievelijk met 23% en 19% zijn gedaald. Er wordt echter verwacht dat de NFT-markt onder één voorwaarde terugkeert naar zijn bullish trend: als de cryptomarkt herstelt van de huidige crash.