Primalbase Token stijgt met 796% binnen 24 uur – waar PBT te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Primalbase Token stijgt met 796% binnen 24 uur – waar PBT te kopen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Een foto van een handelsmarkt met kaarspatronen

Primalbase Token is, met een stijging van meer dan 700% in de afgelopen 24 uur, één van de best presterende cryptovaluta’s op de markt

Primalbase Token (PBT) is qua prestaties op dit ogenblik één van de beste cryptovaluta’s. De prijs van de cryptovaluta is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 800% gestegen. Dit is een enorme waardestijging, aangezien de algehele cryptomarkt zich nog steeds in een bearish trend bevindt.

De PBT markt is nog behoorlijk nieuw, terwijl het PBT/USD handelspaar op het moment van dit rapport 700% in winst toenam. Met een marktkapitalisatie die momenteel iets minder dan 3 miljoen dollar bedraagt, zouden meer beleggers graag een blootstelling aan deze cryptovaluta willen verkrijgen, omdat deze prijs nog verder zou kunnen stijgen.

Waar je Primalbase Token kunt kopen om van de potentiële prijsstijgingen te profiteren

eToro

eToro is een leider op de handelsmarkt voor de handel in digitale activa. Het is een broker platform waarmee gebruikers een toegang tot een breed scala aan activa kunnen krijgen, waaronder aandelen en grondstoffen. eToro biedt haar gebruikers een toegang tot alle top crypto’s, waaronder BTC en ETH. Profiteer direct van de lage kosten van eToro en haar veilige handelsplatform en koop er vandaag nog Primalbase Tokens.

Koop Primalbase Token met eToro >

Coin Kong

Om het Primalbase Token aan te schaffen, kun je eveneens het Coin Kong platform gebruiken. Dit is een uniek platform waarmee jij PBT bij de toonaangevendste brokers ter wereld kunt kopen. Het verbindt jou met de premium brokers in jouw land, zodat je met lage of nul commissies van de diensten van het platform kunt profiteren. Je moet wel een account bij Coin Kong openen om te kunnen genieten van de vele functies die het biedt.

Koop Primalbase Token met Coin Kong >

Waarom is Primalbase Token een prima aankoop?

Primalbase is op dit moment een prima aankoop omdat het een geheel nieuwe munt met veel marktpotentieel is. De prijs van PBT is in iets minder dan 24 uur tot boven de 3.500 dollar omhooggeschoten, wat op een waardestijging van 700% neerkomt. Aangezien het handelsvolume nog steeds laag is, kunnen er nog meer investeerders aantreden en zou de prijs zo de komende uren en dagen nog verder kunnen stijgen.