Proof-of-work is nog niet over: beste PoW cryptocurrencies om in te investeren

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Proof-of-work is nog niet over: beste PoW cryptocurrencies om in te investeren

By Crispus Nyaga - Kort bericht

Proof of Work (PoW) cryptocurrencies worden gedolven door complexe wiskundige berekeningen op te lossen. Deze munten zijn grotendeels uit de gratie geraakt bij beleggers, aangezien de algemene bezorgdheid over de koolstofemissies blijft bestaan. Hier zijn enkele van de beste proof-of-work cryptocurrencies om te kopen.

Kadena (KDA)

Kadena is een snelgroeiend blockchain-project dat is gemaakt door een ervaren team van oud medewerkers van JP Morgan. Het platform hoopt een toonaangevend netwerk te worden voor het bouwen van schaalbare gedecentraliseerde projecten.

In tegenstelling tot andere Ethereum-killers die proof-of-stake gebruiken, gebruikt het platform een geavanceerde proof-of-work-methodologie die schaalt naarmate er meer munten worden gedolven.

Met name Kadena is een van de snelste blockchains ter wereld. Volgens de ontwikkelaars kan het meer dan 480.000 transacties per seconde (tps) aan.

Daarentegen verwerkt Bitcoin minder dan 10 tps, terwijl Ethereum minder dan 20 tps verwerkt. Daarom is de kans groot dat de prijs van Kadena zal blijven stijgen naarmate meer ontwikkelaars het netwerk omarmen.

Monero (XMR)

De vraag naar privacycryptocurrencies is de afgelopen maanden gestegen. Met de Russische inval in Oekraïne denken investeerders dat cybercriminaliteit de komende maanden zal voortduren. Als zodanig zullen aanvallen op kritieke infrastructuurplatforms zoals pijpleidingen en de financiële sector toenemen.

De meeste van deze hacks zijn ransomware, waarbij hackers een netwerk vergrendelen en betalingen eisen. Daarom, aangezien Bitcoin een beetje kwetsbaar is, denken analisten dat de meeste hackers zullen kiezen voor privacycryptocurrencies zoals Monero.

Monero is een proof-of-work cryptocurrency die bekend staat om zijn veiligheid en geavanceerde privacyfuncties. Daarom is er een kans dat de prijs zal blijven stijgen als de vraag stijgt.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin was de eerste cryptocurrency ooit gestart. In de afgelopen paar maanden is de munt buitengewoon succesvol geworden, aangezien de marktkapitalisatie is gestegen tot boven $800 miljard.

Bitcoin is ook de meest populaire cryptocurrency onder particuliere en institutionele beleggers. Daarom, hoewel de prijs de afgelopen maanden opmerkelijk is gedaald, is de kans groot dat deze zal herstellen

Ten eerste blijkt uit on-chain-gegevens dat de activiteit in het ecosysteem van Bitcoin stabiel is geweest ondanks de prestaties van de munt. Verder, met de verbetering van de regelgeving, bestaat de mogelijkheid dat Bitcoin blijft stijgen.

Naast deze drie zijn er nog andere populaire proof-of-work cryptocurrencies die je kunt overwegen. Ravencoin is bijvoorbeeld een cryptocurrency die is ontwikkeld door de originele code van Bitcoin te klonen en te verbeteren. Verder is Zcash een PoW-munt die sterke privacyfuncties biedt.