QuickSwap stemt over afwijzen of goedkeuren van de te splitsen QUICK-munt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

QuickSwap stemt over afwijzen of goedkeuren van de te splitsen QUICK-munt

By Charles Thuo - Kort bericht

QuicSwap, een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die draait op Polygon, is officieel begonnen met het stemproces dat zal stemmen over het afwijzen of goedkeuren van de QUICK-munt die wordt gesplitst door middel van "redenominatie".

Het totale aanbod van QUICK-tokens zal naar verwachting stijgen van de huidige 1 miljoen tot ongeveer 100 miljoen of zelfs 1 miljard nadat het splitsingsproces is goedgekeurd. Maar dat alles hangt volledig af van de goedkeuring van de gemeenschap.

Bovendien is er een doorlopend stemproces dat begon van 12 maart tot 17 maart op de momentopname. Tijdens het stemproces wordt van QUICK-houders verwacht dat ze slechts één antwoord geven op de vraag of de QuickSwap-splitsing het token aantrekkelijker zal maken.

Het team achter het proces zei dat dit een van de beste bestuursbeslissingen zal zijn die ze ooit zullen nemen. Hoewel het grootste deel van de groep het Split-proces ondersteunt, hebben sommigen nog steeds een andere mening.

Het is nog niet duidelijk of het token net als de andere voordelen zal opleveren, maar het team is optimistisch dat het proces gunstig zal zijn voor de QUICK-houders en zelfs meer gebruikers zal aantrekken.

Volgens het team:

''Het QuickSwap-team ondersteunt deze verandering vurig omdat we na uitgebreid marktonderzoek denken dat deze verandering verdere integraties zal vergemakkelijken en nieuwe kopers zal aantrekken die momenteel afgeschrikt worden door de hoge prijs per eenheid van QUICK.''

De toekomst van QUICK munten

Velen zijn sceptisch over de uitkomst van de QUICK overflow-toevoer, wat een kans zou kunnen vormen om de waarde van het token te verliezen. De meeste crypto enthousiastelingen zijn van mening dat alleen activa met vaste activa prijsstijgingen kunnen ervaren.

In een blogpost probeerde het QuickSwap team echter de angsten aan te pakken door te stellen:

''Elke tokenhouder zou de waarde behouden die ze hadden op het moment van de splitsing en het percentage van de maximale voorraad van QUICK. Het enige wat een splitsing zou doen, is het totale aantal eenheden verhogen, waardoor de prijs per eenheid daalt.''

Het is belangrijk op te merken dat alleen QUICK-houders buiten het gecentraliseerde uitwisselingsplatform zoals Binance in dit proces kunnen stemmen. Het enige dat ze hoeven te doen, is hun MetaMask-portemonnee of andere Polygon-compatibele netwerkportefeuilles verbinden via de officiële website van Snapshot.

Volgens het BTC nieuwsrapport kan de token-splitsing meer gebruikers naar DEX trekken, zoals in het geval van de cryptomarkt, waar de tiende grootste munt, Polkadot (DOT), het splitsingsproces doorliep en meer waarde kreeg. Sommigen zijn van mening dat de waarde en toepassing van DOT zijn toegenomen als gevolg van een soortgelijk redenominatieproces.