Rakuten lanceert marktplaats om te profiteren van groeiende NFT-adoptie in Japan

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Rakuten lanceert marktplaats om te profiteren van groeiende NFT-adoptie in Japan

By Charles Thuo - Kort bericht

2022 gaat door met de groei van de populariteit van NFT en een van de grote Japanse e-commercebedrijven, Rakuten, heeft een NFT-platform gelanceerd om te profiteren van de groeiende acceptatie. Het nieuwe NFT-platform heet Rakuten NFT.

Rakuten had voor het eerst aangegeven van plan te zijn om in 2021 een exclusieve NFT-marktplaats te lanceren na de groei van de populariteit van non-fungible tokens (NFT's).

Rakuten NFT

Volgens Rakuten zal de Rakuten NFT-marktplaats gebruikers ook een platform bieden waar ze hun websites kunnen maken om NFT's te minten en te verkopen.

Japan heeft een bevolking van meer dan 126 miljoen mensen en Rakuten probeert te profiteren van de landelijke invoering van NFT's. Bovendien heeft Japan een gerenommeerde popcultuur, waaronder manga en anime, die de ruggengraat vormen van crypto-verzamelobjecten.

Wereldwijde NFT-ontwikkeling

In 2021 kende het NFT-ecosysteem een exponentiële groei over de hele wereld met een recordtoename in adoptie en handelsvolume. Grote spelers, vooral binnen de metaverse- en entertainmentindustrie, hebben NFT's in hoge mate geadopteerd en de meesten van hen verdienen er veel geld mee.

In wezen hebben NFT's een grote rol gespeeld bij het stimuleren van de acceptatie van DeFi-producten.