Routeringsprotocol van Syntropy om netwerk voor Web te versterken

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Routeringsprotocol van Syntropy om netwerk voor Web te versterken

By Benson Toti - Kort bericht
  • Entain is een van de grootste sportweddenschappen en gokbedrijven ter wereld.
  • De op blockchain gebaseerde technologie van Syntropy zal Entain helpen de latentie te verminderen terwijl het lijkt uit te breiden naar de metaverse en Web3 .

Entain, een gigant op het gebied van sportweddenschappen genoteerd aan de London Stock Exchange, heeft de integratie aangekondigd van Syntropy om het bedrijf te helpen zijn metaverse en Web3-doelen te bereiken.

Het gedecentraliseerde autonome routeringsprotocol (DARP) van Syntropy zal Entain helpen toegang te krijgen tot wereldwijde datacenters, met als resultaat een vermindering van latentie en pakketverlies, aldus het FTSE 100-bedrijf.

Entain hoopt de technologie te gebruiken om verbeteringen in zijn netwerk door te voeren, waardoor het betrouwbaarder wordt terwijl het lijkt uit te breiden naar het groeiende metaverse ecosysteem. Het volledig programmeerbare, op blockchain gebaseerde Syntropy Relay Network biedt ook beveiliging, met connectiviteit met de beste datacenters, internetserviceproviders (ISP's), clouds en apparaten die deze voordelen helpen bereiken.

Volgens Domas Povilauskas, CEO van Syntropy, werkt het bieden van een meeslepende ervaring aan gebruikers mogelijk niet met de huidige internetinfrastructuur.

De routeringsprotocollen bieden met name een prestatie-optimalisatie. Door de open, gedecentraliseerde technologie van zijn bedrijf te gebruiken, kunnen bedrijven eventuele obstakels voor prestaties overwinnen, merkte hij op.

Het vooruitziende netwerkteam van Entain erkende de behoefte aan een Web3-ready connectiviteitssysteem terwijl ze de overstap maken naar entertainment in de metaverse en NFT's ,” zei Povilauskas.

Entain's mars naar de metaverse ruimte komt na de recente lancering van Ennovate Labs, de wereldwijde innovatiehub van het bedrijf. Het accelerator- en incubatorprogramma is gericht op disruptieve technologieën in de sport- en entertainmentsector en heeft een initiële investering van £100 miljoen.

Bedrijven die met Entain in het project werken, zijn onder meer Theta Labs en telecombedrijven Verizon en BT.