Samenwerking Bentley University en Coinbase voor collegegeld in crypto

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Samenwerking Bentley University en Coinbase voor collegegeld in crypto

By Charles Thuo - Kort bericht

Bentley University, een Amerikaanse universiteit gevestigd in Massachusetts, heeft aangekondigd dat het cryptocurrencies gaat accepteren als collegegeld. Volgens de officiële aankondiging van de universiteit gaat het samenwerken met Coinbase crypto-uitwisseling om collegegeld in Bitcoin (BTC0, Ethereum (ETH) en USDC te accepteren.

Bentley is de eerste universiteit in de VS die het gebruik van digitale valuta accepteert voor het betalen van collegegeld.

Naast het accepteren van crypto-betalingen, zei Bentley University ook dat het ook van plan is om donaties en geschenken in de drie cryptocurrencies te accepteren.

In een verklaring na de aankondiging zei Bentley-president E. LaBrent Chrite:

“We zijn er trots op deze technologie te omarmen waar onze studenten over leren, die binnenkort het wereldwijde zakelijke landschap dat ze gaan betreden zal transformeren.”

Bentley University en cryptocurrencies

Vorig jaar gaf Bentley University NFT’s uit ter ere van de eregalerij van hun voormalige basketbalcoach voor vrouwen en werd de eerste universiteit ter wereld die NFT’s uitgaf.

Ook lanceerde Alex Kim, een student bij Bentley, afgelopen herfst een door studenten geleide blockchain-groep genaamd Bentley Blockchain Association. Alex begon op de middelbare school te investeren in cryptocurrencies en hij noemde de interesse in cryptocurrencies onder studenten als de belangrijkste reden dat hij de vereniging oprichtte.